Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Masaļskis un Kulda nespēlē, Ābolam un Sotniekam uzvara pret "Jokerit"

Agris Suveizda

Masaļskis un Kulda nespēlē, Ābolam un Sotniekam uzvara pret "Jokerit"
Kristaps Sotnieks
Foto: hclada.ru

Kontinentālajā hokeja līgā tikai otro uzvaru pēdējās sešās spēlēs izcīnīja Arta Ābola trenētā Toljati "Lada", kas savā laukumā ar 5:2 pārspēja Helsinku "Jokerit", sagādājot pretiniekiem piekto neveiksmi pēdējās septiņās spēlēs.

Spēli gan labāk sāka Helsinku "Jokerit", kas jau trešajā minūtē atklāja rezultātu. Viesi izveidoja pretuzbrukumu divatā pret četriem, un Rope Talaja teicami meta no distances (1:0). Izlīdzinājumu mājinieki panāca 29. minūtē, kad Maksims Ribins pretuzbrukumā noguldīja aizsargu un izdarīja precīzu metienu (1:1). Pēc sešarpus minūtēm Ribins arī izvirzīja savu komandu vadībā, pēc partnera reida esot pirmais pie atlēkušās ripas (2:1).

Trešās trešdaļas sākumā "Lada" guva vēl divus vārtus. 43. minūtē Staņislavs Bočarovs agresīvi līda uz vārtiem un dubultoja pārsvaru (3:1), bet 47. minūtē Aleksandrs Bumagins no vārtu priekšas realizēja vairākumu (4:1), kurā laukumā bija arī Sotnieks. Pēc pusotras minūtes Ese Joensū, komandām spēlējot četratā pret četriem, gan atguva vienus vārtus, atlēkušo ripu iemetot tukšos vārtos (2:4), taču 54. minūtē Toljati lieliski izspēlēja pretuzbrukumu trīs pret diviem un atjaunoja trīs ripu starpību (5:2).

Kristaps Sotnieks kopā ar Teiloru Aronsonu spēlēja pirmajā aizsargu pārī un laukumā pavadīja 19 minūtes un 27 sekundes. Sotnieks bloķēja vienu metienu un izpildīja vienu spēka paņēmienu. Toljati pieteikumā nebija latviešu vārtsarga Edgara Masaļska, kurš ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, bet Helsinku rindās otro maču pēc kārtas nebija aizsarga Artūra Kuldas.

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

     [+] [-]

, 2016-09-30 21:18, pirms 8 gadiem
Liels prieks pa Abolu un vina ziguliti