Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Heikile: "Uzvara pār SKA mums šobrīd ir ļoti svarīga"

Heikile: "Uzvara pār SKA mums šobrīd ir ļoti svarīga"
Kari Heikile
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Rīgas "Dinamo" Kontinentālajā hokeja līgā izbraukumā ar rezultātu 4:1 sarūgtināja Sanktpēterburgas SKA. "Dinamo" galvenais treneris Kari Heikile atzina, ka pašreiz, kad sezonas sākums nav bijis pārāk priecīgs, šī uzvara bijusi ļoti svarīga.

"Mums pēdējā laikā bija smagi. Daudzreiz zaudējām, pretiniekiem piekāpjoties tikai par vienas ripas tiesu [tādi bijuši septiņi no desmit zaudējumiem – A.S.]. Bet savācāmies, un es, protams, esmu apmierināts ar rezultātu un spēli," sacīja Kari Heikile.

"Bija grūti, bet būtībā pēdējos mačos spēlējām normāli. Par to jautājumu nav, taču nebija rezultāta," Heikile turpināja. "Bija lielas problēmas ar vārtu gūšanu, nestrādāja vairākums, bija individuālas kļūdas. Protams, šī uzvara mums tagad ir ļoti svarīga."

Sanktpēterburgas SKA vārtos spēli sāka Miko Koskinens, taču jau pēc pirmās ielaistās ripas 14. minūtē viņš tika nomainīts. "Manuprāt, Koskinens neveiksmīgi sāka spēli," pēc cīņas sacīja mājinieku galvenais treneris Andrejs Nazarovs. "Domājām, vai likt viņu vārtos vai ne. Domāsim, skatīsimies un lemsim, kuru likt nākamajā spēlē. Jebkurš vārtsargs nonāk tādā situācijā, un katru gadu viņam sevi jāpierāda ar savu sniegumu. Viņš ir uzņēmis formu, man tikai jāatrod brīdis, kad viņš nokļūs tās virsotnē. Un viņš parādīs savu spēli, nekur neliksies."

Izmantotie resursi:
СКА – «Динамо» Рига. Пресс-конференция


, 2015-09-30 11:55, pirms 9 gadiem
Ir jāsaprot, ka šādi ir jāspēlē visu laiku, nevis ik pēc 5 spēlēm!
, 2015-09-30 12:03, pirms 9 gadiem
Ar spēli nu gan nevajadzētu būt Heikilem apmierinātam, ar pašatdevi laukumā jā, bet ne ar spēli.
, 2015-09-30 12:12, pirms 9 gadiem
Diemžēl - pašreiz stabilāk zaudējam, nevis uzvaram. Pie tam zaudējam tabulas tiešajiem konkurentiem, līdz ar to nepaņemtie punkti ir zaudētie punkti dubultā. Par izmaiņām sniegumā varēs spriedelēt tad, kad sāksim uzvarēt vismaz 3 - 4 spēles pēc kārtas ar jebkādu rezultātu. Tad varēs teikt, ka ejam no bedres ārā. Kari - kari, dawai strādā ...
, 2015-09-30 12:18, pirms 9 gadiem
Jā uzvara pār SKA ir labi,bet ar tiešajiem konkurentiem RD vai ar tabulas lejasdaļas komandām ir vienmēr bijušas problēmas-kā slimība
, 2015-09-30 12:22, pirms 9 gadiem
Kari amata saglabāšanai arī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-30 15:34, pirms 9 gadiem
Jācer, ka būs tā kā bija pirms vairākiem gadiem, kad Dinamo pēc zaudējumu sērijas mājās uzvarēja SKA ar 4:1 un sezonas turpinājums aizritēja uz pozitīvākas nots!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-30 16:54, pirms 9 gadiem
krinklis666 rakstīja: Jācer, ka būs tā kā bija pirms vairākiem gadiem, kad Dinamo pēc zaudējumu sērijas mājās uzvarēja SKA ar 4:1 un sezonas turpinājums aizritēja uz pozitīvākas nots!
2. sezonā, ja precīzi. Kaut kā ļoti labi atceros to, kā sēdēju tribīnēs pirms spēles un domāju - ko es te atnācu, tak kārtējais zāģis būs...
Nebija. Taisni otrādi, lūzums iestājās.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.