Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Krikunovs: "Labāk būtu, ja mums komandā tagad Covid-19 pārslimotu vairāk cilvēku"

Rolands Eliņš

Krikunovs: "Labāk būtu, ja mums komandā tagad Covid-19 pārslimotu vairāk cilvēku"
Vladimirs Krikunovs. Foto: www.dynamo.ru

KHL kluba Maskavas „Dynamo” galvenais treneris Vladimirs Krikunovs intervijā savas komandas mājaslapā izteica viedokli, ka „priekšrocības būs tām komandām, kuru hokejisti izslimos Covid-19 sagatavošanās perioda sākumā”. Jāuzsver, ka Pasaules veselības organizācija iepriekš norādījusi, ka nav pierādījumu par to, ka Covid-19 izslimojušās personas ir imūnas pret jaunu inficēšanos.

Intervijā Vladimiram Krikunovam, kurš pagājušajā sezonā bija treneris arī latviešu uzbrucējam Mikam Indrašim, tika vaicāts viedoklis par to, kā izskatīsies KHL sezona, ņemot vērā, ka šobrīd vairākiem klubiem nākas krietni grozīt pirmssezonas plānus Covid-19 pandēmijas dēļ, ieskaitot dažās komandās fiksētus inficēšanās gadījumus.

„Grūti pateikt, kā izvērtīsies sezona,” sacīja Krikunovs. „Labākā pozīcijā būs tie klubi, kuriem vairāk spēlētāju pārslimos Covid-19 jau sagatavošanās posma sākumā. Domāju, ka arī mums būtu labāk, ja mums komandā tagad vairāk cilvēku pārslimotu Covid-19, lai viņiem izveidotos antivielas, lai palīdzētu pēc tam. Bet vēlāk parādīsies vakcīna, viss jau būs vieglāk.”

„Tie, kuriem tagad komandā ir vairāk saslimušo, nav nemaz sliktā pozīcijā,” vēlreiz savu nostāju uzsvēra Krikunovs.

Vakar KHL prezidents Aleksejs Morozovs intervijā krievu medijiem norādīja, ka 28. jūlijā ar Covid-19 bija inficējušies 38 KHL hokejisti, kā arī vairāku klubu darbinieki. Viņš arī atzina, ka vairākiem slimība radījusi komplikācijas: „Jā, diemžēl ir tādi, kuriem bija vajadzīga palīdzība un pat hospitalizācija. Daži smagi saslimšanas gadījumi ir, puiši jūtas slikti. Bet visi viņi veseļojas, nav draudu dzīvībai vai spēlētāja karjerai.”

Jāuzsver, ka Covid-19 ir slimība, ar kuru pasaulē saslimuši 17 miljoni cilvēku (WHO statistikā apstiprinātie dati), no kuriem atveseļojušies šobrīd ir gandrīz desmit miljoni, bet miruši 667 tūkstoši Covid-19 slimnieku. Pasaules veselības organizācija joprojām aicina ievērot sociālo distancēšanos un parūpēties par savu veselību, kā arī jau iepriekš norādījusi, ka nav pierādījumu par to, ka Covid-19 izslimošana rada imunitāti pret turpmāku inficēšanos.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=8lS...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-30 22:09, pirms 4 gadiem
Idiots. Tad jau ar triperi un citām slimībām ar pie viena .Lai sāk ar sevi.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-30 22:14, pirms 4 gadiem
Vēl viens pasaules top virusologs. *facepalm*

     [+] [-]

, 2020-07-30 23:04, pirms 4 gadiem
nu šis jau martā bazunēja ka tas kovids ir tādas iesnas, jādragā tik hoķis!

     [+] [-]

, 2020-07-30 23:10, pirms 4 gadiem
Nu kaut kur zinātnieki teica ka 60% izslimojušajiem pēc pāris mēnešiem antivielas vairs nav tādā daudzumā ka spētu pretoties....

tur jau tas covid spēks ka 60+% nav nekāu simptomu un pēc dažiem mēnešiem lielākā daļa var saslimt atkal...un tad atkal...