Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Maskavas "Dynamo" patur somu aizsargu Hietanenu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maskavas "Dynamo" patur somu aizsargu Hietanenu
Jūso Hietanens. Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo" paziņojis, ka uz vienu sezonu pagarināts līgums ar 33 gadus veco somu aizsargu Jūso Hietanenu, kurš komandā spēlē jau piecus gadus.

Aizvadītajā sezonā Hietanens piedalījās 55 spēlēs, gūstot sešus vārtus un sakrājot 19 punktus. "Dynamo" iekļuva Gagarina kausā un pārvarēja pirmo kārtu, bet soms 11 izslēgšanas mačos atzīmējās ar vieniem vārtiem un vienu piespēli.

Hietanens Krievijas galvaspilsētas komandā spēlē kopš 2015. gada, un labākajā sezonā viņš tika pie 30 punktiem. Pirms tam viņš četrus gadus spēlēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", vēl ārpus dzimtenes pavadot četrus gadus Zviedrijas čempionātā.

2014. gada Soču olimpiskajās spēlēs Hietanens kopā ar Somijas izlasi ieguva bronzas medaļu. Viņš laukumā devās sešās spēlēs un guva vienus vārtus. Tāpat Hietanens piedalījies septiņos pasaules čempionātos, taču šajā pavasarī netika iekļauts komandā, kas pārsteidzoši kļuva par pasaules čempioni.

Bez Hietanena līgums uz nākamo sezonu ar "Dynamo" ir vēl tikai diviem ārzemniekiem – zviedram Patrikam Sakrisonam un Latvijas izlases uzbrucējam Mikam Indrašim, kurš pagājušajā sezonā ar 31 punktu bija trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā. Pasaules čempionātā Indrašim septiņi punkti septiņās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://dynamo.ru/news/81311-yuuso_...