Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Mans kontrakts ir beidzies, ar "Dinamo" vairs neesmu kontaktējies"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ābols: "Mans kontrakts ir beidzies, ar "Dinamo" vairs neesmu kontaktējies"
Artis Ābols. Foto: Igors Severovs, hclada.ru

Aizvadītās sezonas Rīgas "Dinamo" galvenā trenera asistents Artis Ābols informē, ka ir atvērts piedāvājumiem saistībā ar nākamo sezonu, bet ārpus KHL un Ziemeļamerikas jebkurā valstī būtu interesanti, it īpaši Zviedrijā, Čehijā vai Vācijā. Tas atklājās sarunā ar "TV3 Sport Latvija".

Kā jau ziņots, sesto reizi pēc kārtas "dinamieši" netika KHL izslēgšanas spēlēs un šoreiz finišēja turnīra tabulas priekšpēdējā vietā. Pēc neveiksmīgās sezonas klubs nolēma neturpināt sadarbību ar treneriem.

Artis Ābols: "Nezinu, vai palikšu "Dinamo". Mans kontrakts ir beidzies, un ar klubu vairs neesmu kontaktējies. Tagad nav skaidrības par nākotni, bet esmu atvērts piedāvājumiem. "Dinamo" droši vien vēl ilgi nebūs skaidrības. Te ir gan globāli jautājumi, kas notiek pasaulē, gan konkrēti kluba jautājumi - tas viss kopā. Paskatīsimies, kā viss attīstīsies."

Kurā valstī Eiropā gribētu strādāt, ja neskaita KHL un Ziemeļameriku? "Grūt teikt. Vienalga, jebkurā valstī būtu interesanti - Zviedrija, Čehija, Vācija, vienalga. Bet tās trīs līgas noteikti būtu interesantas. Nezinu, kāpēc neesmu fantazējis par Šveici. KHL ir grūts hokejs, pati spēles specifika, blīvs hokejs, laukumā nav daudz brīvu vietu, bez tam tur ir arī pietiekoši daudz meistaru," saka Latvijas hokeja treneris.

Kā būtu ar ģenerālmenedžera amatu? "Tas laikam nav mans, nē. Esmu domājis, bet tur ir runāšana, blefošana... Jāmāk līferēt un locīties - gan ar spēlētājiem, gan ar aģentiem, gan ar kluba vadību. Pagaidām neesmu tik plastisks, lai es varētu to darīt."

Tiek plānots, ka KHL jaunā sezona varētu sākties 2. septembrī, taču tas būs atkarīgs no tā, kā veiksies cīņā pret koronavīrusu.

Izmantotie resursi:
TV3 Sport Latvija
rsport.ria.ru

     [+] [-]

, 2020-05-01 03:27, pirms 4 gadiem
Treneru nav, ģenerālmenedžera vietas izplidītāja arī nav, bet kurš paraksta ārzemju spēlētājus?!

     [+] [-]

, 2020-05-01 08:29, pirms 4 gadiem
Guntars Paste ir kā GM, kas meklē spēlētājus galvenajam trenerim lai pēc tam katram gadījumam būtu no kā izvēlēties.

     [+] [-]

, 2020-05-01 16:59, pirms 4 gadiem
nu perņas līga diez vai vispār startēs, putinam tagad nav līdz hokejam, jāmēģina noturēt vara