Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kalniņam zaudējums pret "Sibir", Indrašim uzvara pret "Torpedo"

Kalniņam zaudējums pret "Sibir", Indrašim uzvara pret "Torpedo"
Miks Indrašis. Foto: Dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā Maskavas "Dynamo" ar Miku Indraši sastāvā pārspēja "Torpedo" (2:1 pēcspēles metienos), bet "Jokerit" ar Jāni Kalniņu vārtos cieta zaudējumu pret "Sibir" (1:4).

Jānis Kalniņš devās "Jokerit" sākumsastāvā un pirmoreiz tika pārspēts pirmā perioda vidū, kad "Sibir" realizēja skaitlisko vairākumu, tobrīd panākot 1:1. Pēc tam 28. minūtē "Sibir" guva vēl vienus vārtus, bet 46. minūtē "Jokerit" vēlreiz neizturēja mazākumā. Mača izskaņā Kalniņš tika nomainīts pret papildu laukuma hokejistu, taču tas noveda tikai pie ceturtā "Sibir" vārtu guvuma un tās uzvaras ar 4:1.

Kalniņš atvairīja 16 no 19 pretinieku metieniem. "Jokerit" pa pretinieku vārtiem meta daudz vairāk (37 reizes), taču mazāk veiksmīgi.

"Jokerit" ar 37 punktiem ieņem astoto vietu Rietumu konferencē.

TIkmēr Miks Indrašis palīdzēja Maskavas "Dynamo" viesos ar 2:1 pieveikt "Torpedo", kuras treneru sastāvā ir arī Sandis Ozoliņš. Indrašis spēlēja 20 minūtes, izdarīja četrus metienus pa vārtiem un uzvarēja 11 no 17 iemetieniem. Indrašis savu iespēju pēcspēles metienu sērijā neizmantoja, bet tas netraucēja viņa komandai tikt pie uzvaras.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Ak Bars - Sochi0:1
Lokomotiv-Dinamo Min6:3
Torpedo-Dynamo M1:2 PM
Jokerit-Sibir1:4

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.