Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņam zaudējums pret "Sibir", Indrašim uzvara pret "Torpedo"

Rolands Eliņš

Kalniņam zaudējums pret "Sibir", Indrašim uzvara pret "Torpedo"
Miks Indrašis. Foto: Dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā Maskavas "Dynamo" ar Miku Indraši sastāvā pārspēja "Torpedo" (2:1 pēcspēles metienos), bet "Jokerit" ar Jāni Kalniņu vārtos cieta zaudējumu pret "Sibir" (1:4).

Jānis Kalniņš devās "Jokerit" sākumsastāvā un pirmoreiz tika pārspēts pirmā perioda vidū, kad "Sibir" realizēja skaitlisko vairākumu, tobrīd panākot 1:1. Pēc tam 28. minūtē "Sibir" guva vēl vienus vārtus, bet 46. minūtē "Jokerit" vēlreiz neizturēja mazākumā. Mača izskaņā Kalniņš tika nomainīts pret papildu laukuma hokejistu, taču tas noveda tikai pie ceturtā "Sibir" vārtu guvuma un tās uzvaras ar 4:1.

Kalniņš atvairīja 16 no 19 pretinieku metieniem. "Jokerit" pa pretinieku vārtiem meta daudz vairāk (37 reizes), taču mazāk veiksmīgi.

"Jokerit" ar 37 punktiem ieņem astoto vietu Rietumu konferencē.

TIkmēr Miks Indrašis palīdzēja Maskavas "Dynamo" viesos ar 2:1 pieveikt "Torpedo", kuras treneru sastāvā ir arī Sandis Ozoliņš. Indrašis spēlēja 20 minūtes, izdarīja četrus metienus pa vārtiem un uzvarēja 11 no 17 iemetieniem. Indrašis savu iespēju pēcspēles metienu sērijā neizmantoja, bet tas netraucēja viņa komandai tikt pie uzvaras.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Ak Bars - Sochi0:1
Lokomotiv-Dinamo Min6:3
Torpedo-Dynamo M1:2 PM
Jokerit-Sibir1:4

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...