Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam četri spēka paņēmieni un uzvara pār "Ak Bars"

Andrejs Siliņš

Kuldam četri spēka paņēmieni un uzvara pār "Ak Bars"
Artūrs Kulda
Foto: Pekka Rautiainen/ Jokerit.com

Svētdien Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) pie uzvaras tika Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kas mājās ar rezultātu 2:1 apspēlēja Kazaņas "Ak Bars" komandu.

Lai arī viesi vārtiem uzbruka biežāk, mājinieki vadībā izvirzījās pirmās trešdaļas 14. minūtē, bet četras ar pusi minūtes pirms mača beigām dāņu centrs Peters Regins ar saviem desmitajiem vārtiem sezonā dubultoja mājinieku pārsvaru. Nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, kazaņieši vienus vārtus atguva, taču tas arī bija viss - "Jokerit" svinēja trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs (2:1).

Artūrs Kulda laukumā bija 19 minūtes un 26 sekundes, izdarīja vienu metienu, kā arī veica četrus spēka paņēmienus, kas bija augstākais rādītājs starp abu komandu spēlētājiem.

Savukārt Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dynamo" bez Mārtiņa Karsuma sastāvā ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienu sērijā atzina Omskas "Avangard" pārākumu. Tas bija maskaviešu trešais zaudējums pēdējās četrās spēlēs.

KHL regulārā sezona, 29. novembris

SpēleRezultāts
Avangard - Dynamo3:2 PM
Yugra - Slovan1:3
Traktor - Salavat Yulaev1:3
Barys - Vutyaz4:1
Avtomobilist - Medveščak0:1
Jokerit - Ak Bars2:1
Dinamo R - Lada