Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kulda gūst pirmos vārtus šosezon, Ufa zaudē pēcspēles metienos

Kulda gūst pirmos vārtus šosezon, Ufa zaudē pēcspēles metienos
Artūrs Kulda
Foto: hcsalavat.ru

Kontinentālā hokeja līga (KHL) šodien savus līdzjutējus priecēja ar 10 spēlēm. Vienā no tām Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda guva vārtus, bet viņa pārstāvētais Ufas "Salavat Yulaev" pēcspēles metienos ar 2:3 piekāpās Čeļabinskas "Traktor".

Latvijas hokeja aizsargs Artūrs Kulda atklāja rezultātu spēles 15. minūtē, bet mača turpinājumā Ufas "Salavat Yulaev" nenosargāja iegūto pārsvaru un nonāca iedzinējos ar 1:2. Trīs minūtes pēc otrajiem ielaistajiem vārtiem mājinieki prata izlīdzināt rezultātu, un uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešamas vairāk nekā 60 minūtes. Pagarinājumā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos "Traktor" hokejisti bija pārāki, divreiz pārspējot Ufas vārtsargu Vladimiru Sohatski.

Kulda pavadīja laukumā 20 minūtes un 10 sekundes (trešais ilgākais laiks komandā), realizēja vienu no diviem metieniem, bloķēja četras pretinieku mestās ripas un izpildīja vienu spēka paņēmienu. Latvijas aizsarga vārtu guvums bija viņa pirmais precīzais metiens šajā sezonā – deviņās spēlēs Kulda ir izcēlies ar diviem (1+1) punktiem.

Šodien pie punkta tika arī Astanas "Barys" aizsargs Oskars Bārtulis, palīdzot savai komandai ar 2:1 uzveikt Toljati "Lada". Latviešu aizsargs asistēja komandas pirmajā vārtu guvumā. 20 minūšu un 22 sekunžu laikā Bārtulis vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes. 27 gadus vecajam latvietim tas bija otrais punkts (1+1) 15 spēlēs.

Vladivostokas "Admiral" aizsardzība šodien ielaida tikai vienus vārtus, tomēr pamanījās piekāpties Minskas "Dinamo" (0:1). "Admiral", kur par aizsargu treneri strādā Andrejs Maticins, pārtrauca četru uzvaru sēriju.

Tikmēr Jānis Sprukts un Jaroslavļas "Lokomotiv" ar 1:3 zaudēja Helsinku "Jokerit". Latviešu centra uzbrucējs pavadīja laukumā 11 minūtes un 19 sekundes un uzvarēja četros iemetienos (no deviņiem). Deviņās spēlēs Sprukts ir nopelnījis divus punktus (0+2).

KHL regulārā sezona, 29. oktobris

SpēleRezultāts
Avangard – Yugra4:1
Barys – Lada2:1
Salavat Yulaev – Traktor2:3 PM
Avtomobilist – Neftekhimik3:0
Sochi – Dinamo R4:2
Lokomotiv – Jokerit1:3
Dinamo M – Admiral1:0
Vityaz – SKA4:6
Atlant – Amur2:1
Medveščak – Metallurg Nk2:1 PM

Kuldas vārtu guvums

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

     [+] [-]

, 2014-10-29 18:42, pirms 9 gadiem
Skaisti, cerams sezonā turpinās krāt punktus!

     [+] [-]

, 2014-10-30 16:39, pirms 9 gadiem
Skaisti.RD trūkst tāds aizsargs, kurš no līnijas var tā uzbliest pa vārtiem