Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Saimons prot gan iesist ripu, gan iesist pa muti

Saimons prot gan iesist ripu, gan iesist pa muti
Saimons "dod pa mici" arī KHL
Foto: ITAR - TASS

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Čehovas "Vityaz" policists, bijušais NHL sliktais zēns Kriss Saimons atklājis savus talantus un pavēstījis par to, kāpēc komandas iepriekšējā spēlē pret Čeļabinskas "Traktoru" nepārmācījis pretinieku sīksto zēnu Martinu Grenjē.

"Krievijā par kaušanos ir ilgākas diskvalifikācijas, tāpēc jābūt uzmanīgākam", atklāja Saimons. Viņš norādīja, ka gribot palīdzēt komandai, nevis skatīties uz tās spēli no malas. Saimons tāpat piebilda, ka, protams, apzināti no cīņām viņš neizvairās, tomēr dažreiz labāk esot koncentrēties tikai uz hokeju un kaušanos atstāt otrajā plānā. Bez tam, tā kā pretinieku bullis Grenjē esot pārsvarā spēlējis zemākajās Ziemeļamerikas līgas, kamēr Saimons NHL, tā īsti tikušies viņi nekad neesot, lai gan Kriss atzina, ka Grenjē spējas sadot pa muti esot iespaidīgas.

Krievijā Krisam Saimonam patīkot pilnīgi viss, pat kluba īpašnieks, ar kuru viņam esot ļoti labas attiecības, tāpēc par NHL viņš pat vairs nedomājot, jo jūt sevī spēkus palīdzēt "Vityaz" komandai pat vēl vairākus gadus.

Tāpat Saimons norādīja, ka nebūtu pareizi viņu uztvert tikai kā policistu, jo viņš spējot arī būt rezultatīvs, kas NHL viņam esot izdevies diezgan bieži. Katrā ziņā Saimons darot visu iespējamo, lai palīdzētu komandai arī kolekcionēt punktus (ne tikai pretinieku zobus), un viņu neinteresējot, ko citi par viņu domā. Pēc vairāku spēļu izlaišanas nelielas traumas dēļ, Kriss esot lieliskā formā un gatavs palīdzēt komandai.

Bez tam hokejists pauda neizpratni par to, kā kazahu klubs (domāts Astanas "Barys) varot pieteikt tik daudz leģionāru cik grib, kamēr "Vityaz" ir leģionāru limits un tā pārkāpšanas dēļ spēlē pret "Traktor" komanda būs spiesta zaudēt sīvā cīņā iegūtos punktus. Bet tā kā tur vairs neko nevarot labot, komandai esot jācīnās tālāk un jāmēģina uzvarēt nākamā spēle.

Kriss nenoliedza, ka cīņa ar Grenjē tomēr varētu notikt nākamajā abu klubu tikšanās reizē.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-10-29 16:20, pirms 15 gadiem
Saimons "dod pa mici" arī KHL

  +3 [+] [-]

, 2008-10-29 17:11, pirms 15 gadiem
Zèl, ka nelauj kauties. Cik nav redzèts NHL komandai neiet spèle. Sarìko kautinu un spèle pilnbà pàrvèrsas, ja nè tad vismaz skatìtàjiem nav garlaicìgi.

     [+] [-]

, 2008-10-30 19:03, pirms 15 gadiem
šis ir tas pats Simon, kurš, ja nemaldos pagājušajā sezonā NHL citam džekam ar nūju pa galvu iesita?

     [+] [-]

, 2008-10-31 17:36, pirms 15 gadiem
ahcagi rakstīja: šis ir tas pats Simon, kurš, ja nemaldos pagājušajā sezonā NHL citam džekam ar nūju pa galvu iesita?
Ir, ir tas pats, vinjsh arii NHL pamaniijies nopelniit lielas diskvalifikaacijas.
Veel par rakstu runaajot, ja Saimons padomaatu, kaada ir atshkjiriiba starp kazahu un krievu klubu, tad arii nebuutu jaapauzh sava neizpratne par legjionaaru limitu atshkjiriibu.