Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Tretjaks: "Pāragri runāt par KHL sezonas apturēšanu vai izbeigšanu"

Agris Suveizda

Tretjaks: "Pāragri runāt par KHL sezonas apturēšanu vai izbeigšanu"
Vladislavs Tretjaks un Aleksandrs Medvedevs. Foto: Igors Rusaks, rsport.ria.ru

Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks sarunā ar Krievijas ziņu aģentūru RIA Novosti sacīja, ka vēl nav nepieciešamības runāt par ārkārtas lēmumiem Kontinentālās hokeja līgas sezonas aizvadīšanas sakarā.

"Situācija pasliktinās, tādēļ jābūt akurātiem – tagad visur ir ieviesta kontrole, tiek daudz darīts, lai mūsu hokejisti slimotu mazāk. Domāju, vēl pāragri runāt par to, lai pārtrauktu vai izbeigtu Kontinentālās hokeja līgas sezonu," sacīja Tretjaks.

Lai arī inficēto spēlētāju skaits strauji auga, Tretjaks uzskata, ka līga un klubi pagaidām pietiekami labi tikuši galā ar nepatīkamo situāciju: "Daudz komandu spēlē, dod iespēju jauniešiem – nav ļaunuma bez labuma. Domāju, nevajag apturēt līgu – vairums komandu spēlē, vakar skatījos "Spartak" un "Dynamo" spēli – normāls hokejs, visi spēlē. Centīsimies pārdzīvot šo posmu. Redzēsim, kā būs tālāk."

Atgādinām, ka pretinieku problēmu dēļ nenotika Rīgas "Dinamo" izbraukuma cīņa Nursultanā un mājas spēles pret Ņižņekamskas "Neftekhimik" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet pašu karantīnas dēļ rīdzinieku jau saņēma tehnisko zaudējumu par nespēlēšanu pret Maskavas "Dynamo". Šovakar Rīgas "Dinamo" visdrīzāk saņems tehnisko zaudējumu arī par Maskavas CSKA neuzņemšanu, taču jau ziņojām, ka rīdzinieki cer ceturtdien jauktā sastāvā tikties ar Minskas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20200929/tret...

     [+] [-]

, 2020-09-29 15:35, pirms 4 gadiem
Kas ir FHR???

  +1 [+] [-]

, 2020-09-29 15:45, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Kas ir FHR???
Fake Hockey Russia

     [+] [-]

, 2020-09-29 18:10, pirms 4 gadiem
Kamēr pērkons nenograndīs, mužiks krustu nepārmetīs. Moška tas kovids pāries pats no sevis. Tipiska krievu domāšana.