Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Indrašis: "Visu laiku ir sajūta, ka tūlīt tiks salauzta šī neveiksmju sērija"

Indrašis: "Visu laiku ir sajūta, ka tūlīt tiks salauzta šī neveiksmju sērija"
Miks Indrašis
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucēju Miku Indraši nomāc vienības jau 12 spēļu garumā ievilkusies neveiksmju sērija, taču ar katru spēli ir cerības to salauzt, sarunā ar aģentūru LETA atklāja hokejists.

"Uz ledus par to nedomāju, taču, aizbraucot uz mājām, vai ierodoties arēnā, par šīm neveiksmēm domāju. Visu laiku ir tā sajūta, ka tūlīt būs un varam to visu salauzt. Tomēr pretinieki nav nekādi muļķi, arī viņi grib uzvarēt. Visi cenšas un grib vinnēt, iemest vārtus. Vienmēr kaut kas pietrūkst, kaut kādas nianses. Mums nav tādas veiksmes kā pretiniekiem, kuriem, piemēram, gadās rikošets, pēc kura ripa ielido vārtos. Mums vārti nāk ļoti grūti. Ir ilgi jāgaida. Daudz smagāk jāstrādā, lai gūtu vārtus," stāstīja Indrašis.

Trešdien rīdzinieki savā laukumā ar 2:5 zaudēja aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Vladivostokas "Admiral". Pamatlaika pēdējās minūtēs laukuma saimnieki pusminūtes laikā guva divus vārtus, vienus no tiem iemetot Indrašim, taču tad jau bija par vēlu izlīdzināt mača rezultātu.

"Tāpat kā iepriekšējās spēlēs, arī šajā uz beigām parādījās otrā elpa. Pēdējās spēles uz beigām esam sākuši spirināties. Nezinu, kāpēc tā nevaram nospēlēt mača sākumā. It kā cenšamies iet uz vārtiem, visi mēģina kaut ko izveidot. Metieni ir, bet ripa kaut kā neiet vārtos. Tikai spēles beigās atradām īsto vietu vārtos, kur iemest," secināja Indrašis.

Sezonas pirmajās sešās spēlēs Indrašis guva piecus vārtus un četras reizes rezultatīvi asistēja, būdams starp KHL ražīgākajiem hokejistiem, bet nākamajos deviņos mačos līdz duelim pret "Admiral" viņš palika "sausā".

"Tāpat arī spēlēju, kā sezonas sākumā, varbūt kaut kur veiksme vai meistarība pietrūkusi. Neteiktu, ka neesmu formā vai būtu bijis bedrē. Jūtos labi uz ledus," teica Indrašis.

Šonedēļ "Dinamo" veica būtiskas izmaiņas sastāvā, noslēdzot līgumus ar somu aizsargu Ansi Salmelu un krievu uzbrucēju Nikolaju Žerdevu. Tikmēr tika atbrīvots amerikāņu uzbrucējs Terijs Galjardi, kā arī šāds liktenis, visticamāk, sagaidāms kanādietim Lukasam Lesio.

Biežās izmaiņas sastāvā Indrašim netraucē saspēlēties ar jaunajiem komandas biedriem.

"Man īsti nekad nav bijušas problēmas ar kādu saspēlēties. Varu spēlēt ar jebkuru. Pēc treneru izvēles tiek veidoti virknējumi. Mēs jau paši neteiksim, ka gribam spēlēt kopā ar to un to hokejistu. Treneri izvēlas, un mums atliek vien saspēlēties," stāstīja Indrašis.

Otrdien "Dinamo" uzsāks piecu spēļu izbraukuma sēriju, spēkojoties ar Maskavas CSKA. Pēc tam sekos dueļi ar Maskavas apgabala "Vitjaz", Bratislavas "Slovan", Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Čerepovecas "Severstaļ" komandām, bet nākamā spēle savu līdzjutēju priekšā tiks aizvadīta 15.oktobrī, vēlreiz krustojot nūjas ar "Torpedo".

Izmantotie resursi:
LETA


, 2017-09-29 13:02, pirms 7 gadiem
Un tā sajūta jau 3 gadus🙄
, 2017-09-29 13:11, pirms 7 gadiem
Kā var gaidīt rezultātu, ja uz katru spēli maiņas citādākas? Saskaitāmos mainot ar vietām summa nemainās
Slēpts komentārs: pernambucano
, 2017-09-29 13:19, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Davai vīri, laužat! Ir jau laiks
Jūuu, Tu jau katru spēli saki , ka ģērēs, bet kā neģērē tā neģērē.
, 2017-09-29 13:21, pirms 7 gadiem
''NHL vecis'' pirmajās spēlēs paspridzināja un viss... derētu kā kādreiz Ābols darija uz Liepāju uz pāris spēlēm aizsūtīt, lai sapurinās.
, 2017-09-29 14:05, pirms 7 gadiem
Nu jau maisam gals būs vaļā. Ankipāns uzzīmēs tā, ka vajadzēs tikai aizslidot uz vajadzīgo punktu un pielikt nūju.

Tā kā pagājušā spēlē Pujacs.
, 2017-09-29 14:06, pirms 7 gadiem
Protams, jebkura sērija kādreiz beidzas. Un loģiski, ka sērijai turpinoties šīs sajūtas tikai pieaug. Drīz jau kādu spēli vinnēs, bet principiāli jau nekas nemainīsies - šī būs sliktākā sezona, un visi apstākļi, lai šis projekts beigtos.
, 2017-09-29 14:32, pirms 7 gadiem
Njaaaaa, bet tā nebūs..
, 2017-09-29 14:36, pirms 7 gadiem
Nu slidotāja karjera vairs nav gara, bet gan jau paspēs partraukt to zaudejumu seriju
, 2017-09-29 14:36, pirms 7 gadiem
Metiet pie malas to ripspēli, labāk tiešām ejiet ielās.
, 2017-09-29 14:36, pirms 7 gadiem
Tas tā more useful
, 2017-09-29 14:41, pirms 7 gadiem
Jums meistarības nav , būtu vēl fizisko bāzi ielikuši un ar spēka spēli kausētu pretiniekus , bet pat tas nav !!!
, 2017-09-29 15:04, pirms 7 gadiem
Man atkal ir sajūta, ka šitā Latvijas hokeju salauzīs.
, 2017-09-29 15:08, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: ''NHL vecis'' pirmajās spēlēs paspridzināja un viss... derētu kā kādreiz Ābols darija uz Liepāju uz pāris spēlēm aizsūtīt, lai sapurinās.
Protams, nosūtīt rezultatīvāko spēlētāju uz fermu "sapurināties", kamēr pus komanda sēž uz barankas ir īstā panākumu atslēga.
, 2017-09-29 16:31, pirms 7 gadiem
Vajag rukāt laukumā, nevis slidināties, iedziļinoties savās sajūtās! Pēdējā spēlē ir lielisks piemērs - divus periodus viss kā palēlinātā filmā un absolūti pa tukšo, bet tiklīdz sāka slidot, tā divas bankas.
, 2017-09-29 16:33, pirms 7 gadiem
Miks taču ir labs spēlētājs. Nevar sev normālu klubu atrast?
, 2017-09-29 18:25, pirms 7 gadiem
A man ir sajūta,ka netiks sasniegtas10 uzvaras!!
, 2017-09-29 18:51, pirms 7 gadiem
Polšs rakstīja: Miks taču ir labs spēlētājs. Nevar sev normālu klubu atrast?
Bija labs. No tiem, kas šobrīd atrodas Djinamo būtu grūti nosaukt par labu... Bet Sējējs savu panāca - paklīda baumas, ka iepriekšējā sezonā Sējējs neklausīja Ozo, tagad par to ir pofig, jo kā izrādās, Ozoliņš nespēja gūt nevienu uzvaru regulārajā sezonā.. Tik žēl, ka savu tēlu pilnībā samaitājis. Domāju, ka ļoti labi apzinās visas Dinamo iekšējās problēmas, un saistību ar Krieviju - bet uzspļauj tām, un gan jau vēl kādā veidā nokļūs DInamo sistēmā, ja vien Dinamo turpinās pastāvēt. Jo šaubos, vai pat politiskie iemesli Dinamo eksistencei ir tik svarīgi, lai KHL vadība spētu atļauties uzturēt klubu, kas acīmredzot spēlē pie tukšām tribīnēm..
, 2017-09-29 20:15, pirms 7 gadiem
Nu uzvarēs kautko lai pēc atkal sāktos jauna zāģu sērija? Nē veči, kam vajag šito huiņu? Jums? Mums? Fakts ir ka jau pēdējās divas vai pat trīs sezonas Dinamo vairs neatbilst Khl līmenim. Ja grib startēt Khl ir jāsāk beidzot kautkas saprast
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.