Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Makmilans: "Joprojām tiek meklēta labākā ķīmija"

Andrejs Siliņš

Makmilans: "Joprojām tiek meklēta labākā ķīmija"
Brendons Makmilans
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Man patīk sākt sezonu izbraukumā, jo, kad esi vēl nebijušā vietā ar nesen satiktiem komandas biedriem, izdodas veidot lielisku saikni," noslēdzot pirmo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas izbraukumu tūri ar uzvaru pār "Yugra", sacīja Rīgas "Dinamo" kanādiešu uzbrucējs Brendons Makmilans.

"Spēlējām ļoti labi. Sākums gan neizdevās, bet spējām saņemties, kas parāda komandas raksturu. Ir labi, ka šodien izcīnījām divus punktus," pēc mača sacīja Makmilans, kurš sešas minūtes pirms pamatlaika beigām guva vārtus. "Pirmais vārtu guvums bija lielajā vairākumā. Miks mani labi atrada un, ar vārtu staba palīdzību, izdevās pārspēt vārtsargu. Šie vairākumi ir jārealizē. Ja komandai ir divu vīru pārsvars, vārti ir jāgūst. Īpaši šādā mirklī, kā bijām mēs. Ja domā par uzvarām un punktiem savas iespējas ir jāizmanto."

"Dinamo" leģionārs uzskata, ka viņa uzbrucēju trijniekam jau izveidojusies laba saskaņa: "Jā, mums ar Miku un Deniju sezona iesākusies veiksmīgi, bet joprojām tiek meklēta labākā ķīmija. Ir tikai sezonas sākums, bet ir, protams, patīkami. Galvenais darboties laukumā vienkārši, nesākt lieki domāt."

Tagad "dinamieši" atgriezīsies mājās, kur jau ceturtdien aizvadīs pirmo sezonas spēli savā laukumā. Makmilanam par izbraukumu tūri palikusi laba pēcgarša: "Pirmo izbraukumu vērtēju pozitīvi. Iespējams varējām izcīnīt vēl kādu punktu, bet pieci arī ir labi. Vienmēr jau gribās vairāk. Man patīk sākt sezonu izbraukumā, jo, kad esi vēl nebijušā vietā ar nesen satiktiem komandas biedriem, izdodas veidot lielisku saikni. Mums ir ļoti laba atmosfēra. Domāju, šis bija vērtīgs izbraukums, lai Rīgā atgrieztos vēl spēcīgāki un saliedētāki."

"Sākām spēli aktīvi, bet nevarējām atrast atbildes uz pretinieku sniegumu pirmajās divās trešdaļās. Pretinieks spēlēja labi. Trešajā periodā spējām izlīdzināt, sākām veidot spiedienu un, pateicoties tam, apspēlējām aizsardzību un pagarinājumā izcīnījām uzvaru," īsu atskatu uz maču sniedza "Dinamo" galvenais treneris Sandis Ozoliņš.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...
https://ugra-hc.ru/press-tsenter/ne...

     [+] [-]

, 2017-08-29 11:22, pirms 7 gadiem
oprojām tiek meklēta labākā ķīmija
Labākā ķīmija ir pamatskolā

  -1 [+] [-]

, 2017-08-29 11:31, pirms 7 gadiem
mellupietis rakstīja: oprojām tiek meklēta labākā ķīmija
Labākā ķīmija ir pamatskolā
..bet, nu tā to sauc un nekā neprecīza tur nav, jaunekli!!!

  -4 [+] [-]

, 2017-08-29 11:41, pirms 7 gadiem
No sākuma Makmilanu vērtēju slikti, bet nu jau ir iespēlējies un ir gana labs. No leģiem vēl patīk Kristo, Lessio sāk atvērties, Galjardi ļoti patīk, bet trauma, dīvaini, ka nav nekādu ziņu jau vairākas dienas par traumas nopietnību.

Nepatīk Giliss, Wrenn vispār spēlē iekš DR dēļ satvēriena, ļoti slikts pirkums, varbūs 5 punktus savāks pa sezonu.

Jācer, ka Galjardi trauma nav nopietna, pretējā gadījumā jāmeklē aizstājējs.

     [+] [-]

, 2017-08-29 11:52, pirms 7 gadiem
Bez ķīmijas neiztikt.

  +4 [+] [-]

, 2017-08-29 12:01, pirms 7 gadiem
Ar ķīmiju domāta farmācijas nozare?

  -2 [+] [-]

, 2017-08-29 12:37, pirms 7 gadiem
leģionāri sevi attaisno vairāk kā labi salīdzinot ar pēdējajiem gadiem. Kristo, Makmilans, Ališausks, Pīterss, Galjardi, Lessio, Stolerijs attaisno uz sevi liktās cerības. Wrenam vēl mazliet vajag pielikt un atgūt fizisko pēc traumas un būs ok, jo viņš jau netika paņemts kā punktu mašīna, bet gan kā cīnītājs. Un Gilīss savu darbu ar dara labi. Viņa uzdevumi ir acīmredzami cīnīties vārtu priekšā un spēka spēle savus punktiņus jau viņš savāks tāpat

  +2 [+] [-]

, 2017-08-29 13:59, pirms 7 gadiem
Labākā ķīmija ir Kirova firmai! Gagaronāts kapsulās, tabletēs un ampulās.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-29 14:03, pirms 7 gadiem
Papuass rakstīja: Ar ķīmiju domāta farmācijas nozare?
es domaju normali cilveki,saprot ko nozime sporta Kimija!

  -1 [+] [-]

, 2017-08-29 14:04, pirms 7 gadiem
Bet Kimiju mekle visas komandas,sezonas sakuma it seviski!

     [+] [-]

, 2017-08-29 14:36, pirms 7 gadiem
..šodien kaut kādi tizleņi savairojušies, kuriem tā ir pirmā dzirdēšana. Un galnaiz, ka tik neaptēsti, ka nesaprot. žēl

  -1 [+] [-]

, 2017-08-29 14:37, pirms 7 gadiem
..paplašinām Dinamo Rīga nīdēju sarakstu

     [+] [-]

, 2017-08-29 21:37, pirms 7 gadiem
Kommaer/// rakstīja: ..paplašinām Dinamo Rīga nīdēju sarakstu
ĢINAAAMOOO VPERJED!

     [+] [-]

, 2017-08-30 14:32, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: es domaju normali cilveki,saprot ko nozime sporta Kimija!
sporta ķīmija (dops, legālie uzmundrinošie utml drinki- visādi izostāri un gatorādes utml) ir kas pilnīgi atšķirīgs no komandas ķīmijas , jaunēkli.