Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Gimajevs par ''Vityaz'': ''Kam vajadzīga komanda, ar kuru neviens negrib spēlēt?''

Gimajevs par ''Vityaz'': ''Kam vajadzīga komanda, ar kuru neviens negrib spēlēt?''
Andrejs Nazarovs
Foto: www.hcvityaz.ru

Arvien plašākas turpina vērsties diskusijas ap Kontinentālās hokeja līgas kluba Čehovas ''Vityaz'' spēles stilu. Allaž skarbie čehovieši dūres vicinājuši jau pirmajās pārbaudes spēlēs, nodēvējuši līgā spēlējošos hokejistus par mīkstajiem. Neapmierināts ar šādu kluba politiku ir krievu treneris Sergejs Gimajevs, Maskavas ''Dynamo'' vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko to nodēvējis par stulbumu, tikmēr ''Vityaz'' galvenais treneris Andrejs Nazarovs uzsvēris, ka nav nepieciešams notikumus tā dramatizēt.

''Cilvēki, kas nupat parakstījuši līgumu ar ''Vityaz'', pat slidot nemāk, kādi hokejisti? Pārnākuši no cita sporta veida - cīņas bez noteikumiem. Kam tas ir vajadzīgs? Turklāt atļaujas pateikt, ka līgā spēlē tikai mīkstie. Neviens normāls cilvēks nekausies ar profesionāliem slepkavām, un kam vispār vajadzīgi tādi spēlētāji. Bet ''Vityaz'' viņi ir četri. Kam tāda komanda nepieciešama?'' skarbs izteikumos ir nopelniem bagātais Krievijas treneris Sergejs Gimajevs.

''Pret ''Vityaz'' neviens nebrauc spēlēt hokeju. Galvā ir tikai viena doma - kā nezaudēt vadošos hokejistus. Daudzu klubu vadības domā, ka varbūt labāk nemaz nebraukt un vienkārši samaksāt 500 tūkstošu rubļu [8450 latu - U.B] naudas sodu? Kam vajadzīga komanda, ar kuru neviens negrib spēlēt? Čehovā spēlē arī talantīgi puikas, bet kā viņi izaugs, spēlējot tikai mazākumā?'' retorisku jautājumu uzdeva Gimajevs.

Tikpat skarbs bijis Maskavas ''Dynamo'' vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko: ''Man šķiet, ka tas notiks līdz kādam noteiktam brīdim... Tas ir šausmīgi. Mums māca spēlēt hokeju, ejam laukumā, lai to darītu, bet pretī stājas cilvēks, kura uzdevums ir tikai izkauties. Pietiek ar vienu profesionāļa sitienu, lai viss vienā mirklī būtu beidzies. Mana sieva var palikt ar diviem bērniem kaut kāda stulbuma dēļ. Tiešām to nesaprotu!''

Uz kritiku centies atbildēt ''Vityaz'' galvenais treneris Andrejs Nazarovs: ''Viņi neprot spēlēt hokeju? Slido, met ripas. Ja neprastu, tad varētu runāt par ko tādu. Visu parādīs sezona. Jerjomenko baidās par savu dzīvību? Tad jau labi, mūsu puiši paveikuši uzdevumu. Ja runājam nopietni - ko nozīmē baidīties par dzīvību? Kāds liek nazi pie rīkles? Neviens nemēģina nogalināt. Puiši atbraukuši, lai nodarbotos ar spēka hokeju, tas arī viss.''

Jāatgādina, ka pērnajā sezonā smagākās diskvalifikācijas ''Vityaz'' hokejisti saņēma pēc kautiņa pret Omskas ''Avangard'' jau uzreiz pēc pirmā ripas iemetiena laukuma centrā. Apvainojumi kautiņa organizēšanā tika raidīti arī Nazarova virzienā, kurš tos nosauca par smieklīgiem. Kaut gan ''Vityaz'' interesantā kārtā pamanījās spēli uzsākt ar pieciem uzbrucējiem...

Izmantotie resursi:
Главные новости часа | Лента новостей "РИА...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-29 21:47, pirms 13 gadiem
baidās,baidās...
Bet nu laikam nekas nemainīsies,jo secinājums ir viens,tādi paši atsaldeņi ir arī trenneri,GM,utt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
, 2011-08-29 21:50, pirms 13 gadiem
Ir tādi, kuriem Vitjaz hokejs ir interesants - tie ir Vitjaz fani, kā arī parastie kautiņu cienītāji. Vitjaz fani pat uztaisījuši mājaslapu, kurā iekšā visi viņu kautiņi - ВОЕВОДА.РУ - Сайт болельщиков ХК... Neviens jau nezina, jo nav rādīts, bet pēc tā saita ziņām Tarnaskijs viens pats jau pirmssezonas draudzības spēlēs ir trīs reizes sakāvies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-29 21:54, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Visi jau nevar publiski atzīties ka ir zaķapastala, kā to ir izdarījis Aleksandrs Jerjomenko.
Tu vienkārši esi stulbs.. Un ko teiktu, ja tavu Jučeru laistu laukumā pret Vitjazu un dabūtu traumu līdz sezonas beigām, jo kāds rīkļu rāvējs iemācijies taisni nostāties uz slidām sevi dēvē par spēka hokejistu? Droši vien mājās galvu ierāvis spilvenā šņukstētu- un nevajag te iesaistīt Ivanānu.. Nespēlē viņš Rīgas Dinamo- k-gan šad tad māc doma- varbūt tiešām vajadzētu.. Ceru uz Artjuhinu, ka vismaz kāda no viņiem ierādīs vietu, ja, protams, pa trijiem kā šakāļi neuzmetīsies kuprī..
, 2011-08-29 21:54, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: atruna ir pareiza! veči tak spēlē hokeju, uzkaujas un? apskaties cik daudz NHL kaujas? 0,56 par spēli, kā Juris šodien rakstīja, DEL- 0,13 - tuvu NHL līmenim, tā kā spried pats?! vai nu balets vai īsts hokejs!
0.56 un 0.13 tiesam tuvu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-29 21:55, pirms 13 gadiem
archy0 rakstīja: Ir tādi, kuriem Vitjaz hokejs ir interesants - tie ir Vitjaz fani, kā arī parastie kautiņu cienītāji. Vitjaz fani pat uztaisījuši mājaslapu, kurā iekšā visi viņu kautiņi - ВОЕВОДА.РУ - Сайт болельщиков ХК... Neviens jau nezina, jo nav rādīts, bet pēc tā saita ziņām Tarnaskijs viens pats jau pirmssezonas draudzības spēlēs ir trīs reizes sakāvies!
Četras. Tarnaskī šajā "predsezonkā" ir kāvies četras reizes.
, 2011-08-29 21:55, pirms 13 gadiem
machumbi rakstīja: Karsums tur uz to pārējo fona kā puišels izskatās ko nevar vispaŗ teikt pa Rēdlihu , kur vēl Karsumu.
Tie ir spēka hokejisti.. Arī Taisonam varētu iemācīt nostāties uz slidām- atstutējoties ar vienu roku pret bortu- arī viņš būtu spēka hokejists?
, 2011-08-29 21:55, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: Žēl, ka tāds Vitjazs nebija kad PSRS ar kanādiešiem draudzības spēles klubu līmenī taisīja. Visi būtu sajūsmā un sūts ar visu hokeju!
Es tik domāju, ka visi KHL klubi varētu uzrakstīt vienotu protestu vai ko tādu un pateikt, ka nespēlēs ar bandītiem , tad moška līga kaut ko sāktu domāt
Nezinu Vitjaz nevienu bandītu,visi profesionāli hokejisti,ko tad krievi savu dziesmu aizmirsuši..trus ņeigrajet hokej.
, 2011-08-29 21:56, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: atzīstama ideja! nez RD aizbrauks pie Vitjaziem? it kā policistu arī RD komandā ir - Karsums, Rēdlihs, Laviņš?
Baigie jau nu policisti smiekliigi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-29 21:58, pirms 13 gadiem
Esiet sveicināti KHL daiļsišanas komanda no Čehovas ar nosaukumu "Vitjaz", kas negaidītā kārtā ir uzvilkuši hokejistu aprīkojumu, lai laukumā dotos krāt bonus punktus daiļsitiena konkursā un sitiena spēka salīdzināšanā kā arī jaunajā atrakcijā, kas izturēs vairāk sitienu pa seju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-29 22:01, pirms 13 gadiem
Kasparens rakstīja: Tu vienkārši esi stulbs.. Un ko teiktu, ja tavu Jučeru laistu laukumā pret Vitjazu un dabūtu traumu līdz sezonas beigām, jo kāds rīkļu rāvējs iemācijies taisni nostāties uz slidām sevi dēvē par spēka hokejistu? Droši vien mājās galvu ierāvis spilvenā šņukstētu- un nevajag te iesaistīt Ivanānu.. Nespēlē viņš Rīgas Dinamo- k-gan šad tad māc doma- varbūt tiešām vajadzētu.. Ceru uz Artjuhinu, ka vismaz kāda no viņiem ierādīs vietu, ja, protams, pa trijiem kā šakāļi neuzmetīsies kuprī..
Treniņā iesildoties arī var traumu gūt. Un pie tam vel tādu,ka karjera jābeidz.
Bet stāsts nav par to. Stāsts ir par to,ka kamēr starptautiskie hokeja noteikumi pieļaus jebkādu kaušanos hokeja laukumā,tikmēr būs šāds šovs hokeja laukumos.
Un,zini, bez tā visa hokejs būtu daudz,daudz garlaicīgāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
, 2011-08-29 22:07, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: Tāpēc jau neviens no KHL nevar uzkāpt uz NHL, ka neprot spēlēt un aizstāvēties! uz NHL ceļš nav viegls, un kā jau te bija 1x diskusija, Juris pat rakstīja, ka veči kaujas pat savā starpā- komandas treniņā!!! redz, kā jācīnās par savu vietu, lai spēlētu labākajā pasaules līgā!

un ja te raud un lej asaras, ka dabūjuši bietē no Vitjaziem, tad turpināt spēlēt meiteņu hokeju un par NHL var nesapņot, atpakaļ ceļš ir tiem,kas prot izvicināt dūres, kas jau pabijuši NHL!
Var redzēt, ka hokeju esi redzējis tikai pa televizoru, jo izklausies pēc pilnīga auna.
Kāds tur spēka hokejs? Kad pēdējās minūtēs deg ar -5, tad parādās tas spēka hokejs? Parasti jau spēka hokejs nāk spēlē, kad rezultāts ir līdzīgs, lai iegūtu psiholoģisku pārsvaru, nevis lai atriebtos kādam par to, ka paši ir kkādi nelaimīgi atmarozaki.
, 2011-08-29 22:09, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: žēl,ka Vitjazi nevar papildināties ar Brašīru. a ko domā Saimons? ir kāds ziņas?
Pašlaik par Saimonu nav izskanējusi ne vēst par viņa hokejista karjeras beigām vai turpināšanu, vēl jo vairāk par to kurā klubā viņš varētu spēlēt šo sezonu!!!
, 2011-08-29 22:09, pirms 13 gadiem
Man tikai patīk, kā te daži idioti cenšas uzkurināt publiku
, 2011-08-29 22:10, pirms 13 gadiem
Pagājušosezon, kad Ducks pārņēma Sirakūzas ''Crunch'' ar Mirastiju sastāvā, domāju, o, tiešām aktīvs un interesants ''policists'', bet AHL viņš nelikās kā gailis pēc kā viņš man izskatās šobrīd.

Lieki piebilst, ka Ducks sistēmā Mirastijs nenoturējās arī AHL - tika nosūtīts uz ECHL. Par to Anaheima saņēma lielu daļu kritikas no Sirakūzas faniem, kuriem Mirastijs bija mīļākais spēlētājs.

Čehovai šāds noder. Eh...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-29 22:11, pirms 13 gadiem
Bet ja tā padomā, cik milzīga kaušanās prasmju ziņā ir atšķirība starp kanādiešiem un krieviem/eiropiešiem. Kaut kādi daži Z-Amerikas AHL/ECHL līmeņa kaušļi piesmej KHL kā mazos. Nav viņiem te pretinieku. Un tādi tajā Amerikā ir pa pillam!
Nu, OK. Pieļauju, ka DEL līgā no viņiem nemīztu, un tur Mirastijs nevarētu teikt, ka jūtas kā sanatorijā.
, 2011-08-29 22:18, pirms 13 gadiem
Uz Vitjaz speele vajag veco Ogres komandu pretii ar Lavrenovu priekshgalaa ar nuuju pa galvu tiem kaushļiem!
, 2011-08-29 22:18, pirms 13 gadiem
archy0 rakstīja: Bet ja tā padomā, cik milzīga kaušanās prasmju ziņā ir atšķirība starp kanādiešiem un krieviem/eiropiešiem. Kaut kādi daži Z-Amerikas AHL/ECHL līmeņa kaušļi piesmej KHL kā mazos. Nav viņiem te pretinieku. Un tādi tajā Amerikā ir pa pillam!
Nu, OK. Pieļauju, ka DEL līgā no viņiem nemīztu, un tur Mirastijs nevarētu teikt, ka jūtas kā sanatorijā.
DEL līgā baigie kaušli, nesmīdini mani - visi tāpat pa stūriem salīstu nomīzuši...
, 2011-08-29 22:23, pirms 13 gadiem
, 2011-08-29 22:23, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Visi jau nevar publiski atzīties ka ir zaķapastala, kā to ir izdarījis Aleksandrs Jerjomenko.
Ir atšķirība, viens visu dienu treniņos pavada slidojot un dzenājot ripas, bet otrs kačalkā un pie boksa maisa, nākamajā diena, apvelk savas neasinātas slidas, noslāna to kurš dzenā ripu un ir liels varonis. Šeit pilnībā piekrītu Gimajevam, tādiem varoņiem nav vieta uz ledus pie hokejistiem, bet ringā, pie labākajiem, ja vien protams nav zaķpastalas.
, 2011-08-29 22:24, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Visi jau nevar publiski atzīties ka ir zaķapastala, kā to ir izdarījis Aleksandrs Jerjomenko.
Sēžot pretī datora monitoram nav iemesla baidīties, tāpēc var atļauties būt bezbailīgs varonis......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.