Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL devītās sezonas Zvaigžņu spēle janvārī notiks Ufā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL devītās sezonas Zvaigžņu spēle janvārī notiks Ufā
Kaspars Daugaviņš zvaigžņu mača pasākumā
Foto: vk.com/torpedonn

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēle jaunajā sezonā notiks 2017. gada 21.-22. janvārī Baškortostānas galvaspilsētā Ufā.

Devītās sezonas labākie KHL hokejisti pulcēsies Ufas arenā. Kā jau ierasts, pirms spēles spēlētāji demonstrēs savu meistarību dažādos konkursos. Pirmoreiz šī pasākuma ietvaros iekļauta arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Zvaigžņu spēle, kas risināsies nedēļu pirms lielā mača.

KHL pagājušās sezonas Zvaigžņu spēles norises vietas sakarā izskanēja arī eksotiskie Šanhajas un Milānas piedāvājumi, taču galu galā tika izlemts, ka 2016. gada 23. janvāra pasākums risināsies Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dynamo" mājas arēnā. Savukārt par jaunās sezonas pasākumu tika izlemts bez lielas ažiotāžas.

2016. gada Zvaigžņu spēlē piedalījās arī Vladivostokas "Admiral" kapteinis Oskars Bārtulis. Līdzjutēju balsojumā par sākumsastāviem mūsējie neizcēlās, taču žurnālistu balsojumā Austrumu izlasē atzinību izpelnījies arī latviešu aizsargs. KHL publiskoja galīgos Zvaigžņu spēles sastāvus, un Rietumu izlases trešajā uzbrucēju virknējumā vieta atradās arī Kasparam Daugaviņam.

Kā jau ziņots, KHL astotās sezonas Zvaigžņu spēlei Maskavā bija pieteikts arī Latvijas izlases un Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš uzstājās konkursos, taču tieši spēlē nepiedalījās. "Sajutos ne pārāk labi, tāpēc neriskēju spēlēt hokeju. Konkursu laikā viss bija kārtībā, bet pēc tam nācās lūgt dakterus, lai iedod nomierinošu tableti," pēc tam skaidroja latvietis. "Protams, ir patīkami nokļūt Zvaigžņu spēlē. Tas ir patīkams bonuss par tavu kvalitatīvo darbu regulārajā sezonā."

KHL Zvaigžņu spēļu vēsture

GadsPilsētaSpēleRezultāts
2009MaskavaPasaule - Krievija7:6
2010MinskaPasaule - Krievija11:8
2011SanktpēterburgaAustrumi - Rietumi18:16
2012RīgaAustrumi - Rietumi15:11
2013ČeļabinskaAustrumi - Rietumi18:11
2014BratislavaRietumi - Austrumi18:16
2015SočiAustrumi - Rietumi18:16
2016MaskavaRietumi - Austrumi28:23

Izmantotie resursi:
hcsalavat.ru
rsport.ru