Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Torpedo" patur treneri un nolīgst 32 gadus vecu ģenerālmenedžeri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Torpedo" patur treneri un nolīgst 32 gadus vecu ģenerālmenedžeri
Sandis Ozoliņš un Deivids Nemirovskis. Foto: Grigorijs Sokolovs/Boriss Tepļickis/HC Torpedo

Kontinentālās hokeja līgas klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pagarinājis līgumu ar galveno treneri Deividu Nemirovski, bet ģenerālmenedžera amatā apstiprināts 32 gadus vecais Maksims Gafurovs.

43 gadus vecais Deivids Nemirovskis pie Ņižņijnovgorodas "Torpedo" stūres stājās 2018. gada maijā. Tagad ar viņu pagarināts līgums uz vienu sezonu, kas speciālistam būs trešā pie komandas stūres. Aizvadītajā sezonā "Torpedo" demonstrēja rezultatīvu hokeju un Rietumu konferencē ierindojās astotajā vietā, bet Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 0-4 piekāpās Maskavas CSKA. Divas spēles tika zaudētas pagarinājumā. Viens no Nemirovska palīgiem bija Sandis Ozoliņš.

Pirms pievienošanās "Torpedo" Nemirovskis bija Vladivostokas "Admiral" sporta menedžeris. Viņš dzimis Kanādā un spēlētāja karjeras laikā aizvadījis 91 maču Nacionālajā hokeja līgā. Taču Nemirovskim ir arī Krievijas pase, un karjeras laikā viņš pārstāvējis tādas komandas kā Maskavas CSKA, Sanktpēterburgas SKA, Jaroslavļas "Lokomotiv" un Kazaņas "Ak Bars".

"Torpedo" arī paziņojusi par ģenerālmenedžera nomainīšanu. Jana Golubovska vietā stājies 32 gadus vecais Maksims Gafurovs, kurš šogad kandidēja uz Ņižņijnovgorodas apgabala sporta ministra posteni. No 2018. gada viņš strādāja par izaugsmes direktoru kompānijā Instat, kas nodarbojās ar hokeja analītikas projektiem gan KHL, gan arī Ziemeļamerikā, ieskaitot NHL.

Izmantotie resursi:
Дэвид Немировски продолжит работу в «Торпедо»...