Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Znaroks: "Kopā ar "Spartak" vadību uzrotām piedurknes un ķeramies pie darba"

Znaroks: "Kopā ar "Spartak" vadību uzrotām piedurknes un ķeramies pie darba"
Maskavas "Spartak" ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs un galvenais treneris Oļegs Znaroks. Foto: spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" jaunieceltais galvenais treneris Oļegs Znaroks piekrīt, ka šis viņam ir jauns izaicinājums. Speciālists vēlas izveidot kaujas spējīga komandu, kura tieksies uz lieliem mērķiem.

Pēdējā laikā neslēpāt, ka vēlaties atgriezties nopietnā praktiskajā darbā.
- Jā, es gribēju atgriezties, jo gadu nestrādāju. Hokejs ir mana dzīve, nevaru ilgi sēdēt uz dīvāna.

Kādu jūs vēlētos redzēt "Spartak" sastāvu?
- Kādu es gribētu redzēt - tā ir viena lieta, bet otrs - ko mēs varēsim atļauties. Esmu pateicīgs kluba vadībai un ģenerālmenedžerim Aleksejam Žamnovam par piedāvājumu trenēt, mēs kopā uzrotām piedurknes un ķeramies pie darba.

Varam pieņemt, ka jūs neapmierinās tikai iekļūšana "play-off".
- Katrs treneris jums teiks, ka vajag sasniegt maksimālos mērķus. Bet jebkurā gadījumā pirmais uzdevums ir tikšana izslēgšanas spēlēs, bet tālāk jau pakāpeniski jākāpj uz augšu.

Tagad ar ģenerālmenedžeri apspriedīsiet katru hokejista kandidatūru?
- Jā, mēs jau esam sākuši to darīt. Jāizveido kaujas spējīga komanda, kas tieksies uz lieliem mērķiem.

Visās savās iepriekšējās komandās jūs ļoti augstu vērtējāt atmosfēru ģērbtuvē, iedvesāt spēlētājiem kopējo mērķi. "Spartak" komandā būs tas pats?
Protams, es taču nevarēju izmainīties. Šobrīd grūti pateikt, kā viss izdosies, taču esmu pārliecināts, ka komanda sitīsies no pirmās līdz pēdējai minūtei.

Kādi bija iespaidi par "Spartak" un SKA izslēgšanas spēļu sēriju?
- Malači, cīnījās ļoti spēcīgi. Puiši spēlēja neslikti, bija redzams, ka tā ir komanda. Vienmēr ir grūti spēlēt pret SKA, bet puiši pierādīja, ka iespējams to darīt.

Tagad sarežģīti iztēloties MVD kluba stāstu, kad Znaroka trenētā "melnstrādnieku" komanda spēlēja 2010. gada KHL finālā.
- Grūti. Jāsakrīt daudziem faktoriem. Tagad mēs ar "Spartak" būsim tuvāk toreizējai komandai, nevis "oligarhiem".

Artēmijam Panarinam Ziemeļamerikā prasīja par viņa attieksmi, ja Znaroks kļūtu par "Spartak" galveno treneri. Atbildot uz šo jautājumu, uzbrucējs lūdza atrast viņam vietu kreisajā malā. Atradīsiet?
- Atradīsim, protams. Taču aiz okeāna droši vien nebūs lokauta. Kaut gan... Ja tas tomēr notiks, mēs varētu savākt visai spēcīgu komandu.

Ja īsumā, tad "Spartak" jums ir jauns izaicinājums?
- Tieši tā. Tas man ir jauns izaicinājums.

.

Izmantotie resursi:
spartak.ru


, 2019-04-29 16:23, pirms 5 gadiem
Daugava un Karsiks uzzinās kas tas ir ''Kandava''.
, 2019-04-29 16:26, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Daugava un Karsiks uzzinās kas tas ir ''Kandava''.
viņi abi ļoti labi zin, kas tas ir...Maskavas dinamka katru sezonu taisa Kandavas Pinskā. Indrašis ar šo uzzināju pāgājušā vasarā. vairāk vai mazāk lielākas Kandavas vai mazākas Kandavas vasarā visi krievu klubi rīko.
p.s. Karsumam vēl nemaz nav līguma ar Spartak, bet laikam domāju būs. Karsums ir bijis Znaroka spēlētājs.
, 2019-04-29 16:32, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: viņi abi ļoti labi zin, kas tas ir...Maskavas dinamka katru sezonu taisa Kandavas Pinskā. Indrašis ar šo uzzināju pāgājušā vasarā. vairāk vai mazāk lielākas Kandavas vai mazākas Kandavas vasarā visi krievu klubi rīko.
p.s. Karsumam vēl nemaz nav līguma ar Spartak, bet laikam domāju būs. Karsums ir bijis Znaroka spēlētājs.
Karsiks spēlējot MD droši vien arī iepazina ''Kandavu'', bet Daugavai tas vel stāv priekšā.
Tā varētu būt. ka viņi (vateņi) tādas ''Kandavas'' rīko vairāk/mazāk visi, jo joprojām vairums treneru trenē pēc vectēvu metodēm.
, 2019-04-29 16:36, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Karsiks spēlējot MD droši vien arī iepazina ''Kandavu'', bet Daugavai tas vel stāv priekšā.
Tā varētu būt. ka viņi (vateņi) tādas ''Kandavas'' rīko vairāk/mazāk visi, jo joprojām vairums treneru trenē pēc vectēvu metodēm.
Daugava ar spēlēja MD un izgāja Pinsku divas sezonas. un jā tur lielākā daļa tā trenē. ne par velti krievos nometnes sākas jūlija sākumā, lai iedotu iekšā fizisko bāzi Kandavās un Pinskās kopistiski visus izdzenājot līdz augustam.
, 2019-04-29 19:59, pirms 5 gadiem
Zanroks reāli nolaidies no saviem uzpūtīgajiem augstumiem un tagad normāli ar zhurnaalistu runaa ... ja paskataas vinja ieprieksheejaas sarunas kolhoza chempii kaa arii PČ, tad kā diena pret nakti ...
, 2019-04-29 23:11, pirms 5 gadiem
Pirms aplikt vai slavēt, šis vecis kapāja ar savu gaļu par Latvijas izlasi. Krievs, Čeļabinska, Vācijas vai Krievijas pilsonis, daudz spriedumu . Nav galants runātājs, bet hokejā dzīvo un sevi pierādījis. Riktīgs mužiks.
, 2019-04-30 18:49, pirms 5 gadiem
latvānijs rakstīja: Pirms aplikt vai slavēt, šis vecis kapāja ar savu gaļu par Latvijas izlasi. Krievs, Čeļabinska, Vācijas vai Krievijas pilsonis, daudz spriedumu . Nav galants runātājs, bet hokejā dzīvo un sevi pierādījis. Riktīgs mužiks.
Pilnīgi piekrītu - mužiks un nekas vairāk ... saikne ar LV izlasi vinam bija nekas vairāk kā saņemt $ prēmijās no LHF, kas tajaa laikaa bija standarts + viņš vienmēr ir bijis Krievijas nevis Latvijas patriots ... tas ir jāatcerās ... kaut vai situācija, kad Swedbank bija LHF generālsponsors un šitas urļiks atļāvās bankas prezidentei pateikt lai runā krieviski jo redziet vatņiks, kas LV pavadījis 20+ gadus neko nesaprotot no teiktā ... p.s. tas nav mans izdomaajums - ja gribi paarliecinaaties tad googlē ...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.