Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL fārmklubu līgā varēs piedalīties arī VHL komandas

Rolands Eliņš

KHL fārmklubu līgā varēs piedalīties arī VHL komandas
KHL prezidents Dmitrijs Černišenko
Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga un Krievijas Hokeja federācija (KHF) panākusi vienošanos par jaunas līga veidošanu, apvienojot KHL fārmklubu līgu jeb Premjerlīgu un Krievijas Augstāko līgu (VHL).

Rīgas „Dinamo” bija viens no KHL klubiem, kas jau aprīļa sākumā izrādīja interesi par KHL ideju rīkot Premjerlīgu, turnīru fārmklubiem, un pieteica tajā savu komandu Rīgas „Daugavu”. Vēl tika saņemti 11 pieteikumi, kuri vēl nav apstiprināti, turklāt ilgu laiku bija arī jautājumi par jaunās līgas struktūru.

Šodien KHL paziņojusi, ka panākta vienošanās ar Krievijas Hokeja federāciju un Premjerlīgas projektā ieviestas izmaiņas. Fārmklubu līgā piedāvātās idejas tiks realizētas jaunu sacensību ietvaros, un šajā jaunajā līgā varēs piedalīties Premjerlīgas komandas un VHL klubi. Jaunajā līgā pieteikšanās būs brīvprātīga, un gan KHL, gan VHL klubiem būs iespēja to neizmantot.

Jaunās līgas nosaukums un formāts pagaidām nav paziņots, skaidrs tikai, ka KHL un KHF panākusi principiālu vienošanos par šādas līgas izveidi. Līgas vadībā tiks iekļauti gan KHL, gan VHL klubu pārstāvji, un norādīts, ka reglamenta sastādīšanā vērā tiks ņemtas visu dalībnieku intereses, taču tiks pieļauta brīva spēlētāju rotācija starp līgām.

Jāpiemin, ka atsevišķu VHL komandu pārstāvji kritiski izteikušies par KHL Premjerlīgu, norādot, ka skatītāju interese par šādu pasākumu būs niecīga.

Izmantotie resursi:
ФХР и КХЛ достигли договоренности об...

     [+] [-]

, 2016-04-29 20:20, pirms 8 gadiem
uz papīra izveidotu līgu(KHL fermlīgu) apvieno ar VHL jeb nekas nemainās, kā bija nojausma , tas pats VHL vien būs...jo tajā fermlīgā bija tikai trīs papīra komandas Daugava, Tallina un Spartak-2...oligarhu cirks par VHL pakļaušanu uz sev izdevīgiem noteikumiem nekas vairāk jo tā VHL sāka palikt pārāk neatkarīga un negribēja pakļauties KHL prasībām!
Tagad gaidu Savicka atbildi, ka ferma būs sava pa "īstam", kaut vai Latvijas čempionātā ne tikai uz papīra krievu oligarhu cīņās par ietekmi...jo krievu oligarhi diezvai tagad atmetīs naudiņu Daugavai, būs vien pašam jāver maks un rādi, ka rūp Latvijas hokejs nevis gudri tirst tik māki un spēlēt pēc krievu naudas devēju stabules priekš TRTD eksistences!

     [+] [-]

, 2016-04-29 20:24, pirms 8 gadiem
Juris jau berzē rokas, ka tik ātrāk varētu, Indraši uz ļeņina līgu nosūtīt

     [+] [-]

, 2016-04-29 20:38, pirms 8 gadiem
Kaut kā par kuņluņas zvaigzni tā klusām pieklusuši. Līdz 30. aprīlim it kā visi papīri un garantijas būtu jāiesniedz.

     [+] [-]

, 2016-04-29 20:44, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: uz papīra izveidotu līgu(KHL fermlīgu) apvieno ar VHL jeb nekas nemainās, kā bija nojausma , tas pats VHL vien būs...jo tajā fermlīgā bija tikai trīs papīra komandas Daugava, Tallina un Spartak-2...oligarhu cirks par VHL pakļaušanu uz sev izdevīgiem noteikumiem nekas vairāk jo tā VHL sāka palikt pārāk neatkarīga un negribēja pakļauties KHL prasībām!
Tagad gaidu Savicka atbildi, ka ferma būs sava pa "īstam", kaut vai Latvijas čempionātā ne tikai uz papīra krievu oligarhu cīņās par ietekmi...jo krievu oligarhi diezvai tagad atmetīs naudiņu Daugavai, būs vien pašam jāver maks un rādi, ka rūp Latvijas hokejs nevis gudri tirst tik māki un spēlēt pēc krievu naudas devēju stabules priekš TRTD eksistences!
šajā sakarā smieklīgākā šodienas ziņa: Высшая хоккейная лига - «Сарыарка» и «Торпедо»... .

p.s starp citu, tajā paziņojumā par to apvienoto līgu kaut kā nemanīju vārdu "starptautisks", toties par līgu ir teikts всероссийских соревнований под эгидой ФХР ФХР :: ФХР и КХЛ достигли договоренности об...

     [+] [-]

, 2016-04-29 20:45, pirms 8 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Kaut kā par kuņluņas zvaigzni tā klusām pieklusuši. Līdz 30. aprīlim it kā visi papīri un garantijas būtu jāiesniedz.
Pekinā milzīgs smogs, zvaigznes nevar redzēt

  -1 [+] [-]

, 2016-04-29 20:51, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: šajā sakarā smieklīgākā šodienas ziņa: Высшая хоккейная лига - «Сарыарка» и «Торпедо»... .

p.s starp citu, tajā paziņojumā par to apvienoto līgu kaut kā nemanīju vārdu "starptautisks", toties par līgu ir teikts всероссийских соревнований под эгидой ФХР ФХР :: ФХР и КХЛ достигли договоренности об...
man jau bija tad nojausma lasot krievu presi par šām cīņam, ka visdrīzāk VHL tagad būs krievu līga ar krievu komandām...tāpēc gaidu ar interesi, ko Savickis tagad darīs.
p.s. fuņi un Latvijas koloradosi tad klaigāja cik teicami un labi būs papīra līga un papīra komanda visdrīzāk izrādīsies aizkulišu cīņām kā jau domāju. A par kazahiem ko teikt? būs upuri jeb spēles kazahu čempī...nekas traks nenotiks viņiem. Jeb caur premjerlīgu dabūd atļauju tur spēlēt. Jo tie tomēr nav papīra klubi.

     [+] [-]

, 2016-04-29 21:00, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: Pekinā milzīgs smogs, zvaigznes nevar redzēt
zviedru projekts ar kaut kur iestrēdzis...būs Tallinā jāveido vismaz, tur ātri viss notiks, tie gatavi visas atļaujas dod, ja krievi dod piķi, halle Rotenbergam pieder cik sapratu arī

     [+] [-]

, 2016-04-29 21:07, pirms 8 gadiem
Vienpimpaini.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-29 21:09, pirms 8 gadiem
dažiem monopenisuāli, daži kā zaipis, iespringst. normāli.

  -4 [+] [-]

, 2016-04-29 21:13, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: dažiem monopenisuāli, daži kā zaipis, iespringst. normāli.
no TRTD un Savicka fana nekādu citu komentu nemaz negaidu, jo tādiem arī monopenisuāli un neiespringst, būs sava ferma vai nebūs TRTD jeb ries līdz Savickim, lai ko viņš neteiktu un nedarītu, galvenais ka tik KHL hokejs Rīgā visu sezonu, un rezerves kam gatavot Latvijas hokejam, ja var gatavu preci nopirkt ZA cik uziet priekš TRTD

     [+] [-]

, 2016-04-29 21:18, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: no TRTD un Savicka fana nekādu citu komentu nemaz negaidu, jo tādiem arī monopenisuāli un neiespringst, būs sava ferma vai nebūs TRTD jeb ries līdz Savickim, lai ko viņš neteiktu un nedarītu, galvenais ka tik KHL hokejs Rīgā visu sezonu, un rezerves kam gatavot Latvijas hokejam, ja var gatavu preci nopirkt ZA cik uziet priekš TRTD
kas ir TRTD un Savicka fans?

  -1 [+] [-]

, 2016-04-29 21:24, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: kas ir TRTD un Savicka fans?
neizliecies, ka nesaprati...

     [+] [-]

, 2016-04-29 21:28, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: neizliecies, ka nesaprati...
šovakar daudz dzēris esi un nefiltrē tekstus.
kad pārspirgsi, padomā ar galvu.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-29 21:34, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: šovakar daudz dzēris esi un nefiltrē tekstus.
kad pārspirgsi, padomā ar galvu.
ja liekas, ka esmu ko nepareizi pateicis, tad tavas problēmas ne manas...ko gribēju to pateicu man liekas skaidri un saprotami...ka gaidu, ko tagad Savickis teiks un vai veidos fermu, kaut vai priekš Latvijas čempja. Ja tev tas pokuj būs vai nē ferma, tavas problēmas...man nav pokuj!

     [+] [-]

, 2016-04-29 21:38, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: ja liekas, ka esmu ko nepareizi pateicis, tad tavas problēmas ne manas...
es nemētājos ar birkām par to, ka kāds ir Savicka fans. tas ir nopietns apvainojums, ja tu to vēl neapjēdz.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-29 21:46, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: es nemētājos ar birkām par to, ka kāds ir Savicka fans. tas ir nopietns apvainojums, ja tu to vēl neapjēdz.
ne pirmais sāku konkrēti vērsties pie purva velna, tikai nokomentēju šo situāciju ar fermāmm, bet tu ...ja uzskati, ka mana atbilde tev par monopenisuālajiem un iespringušo zaipi ir apvainojums - sūdzi tiesā par apmelošanu un apvainojumu!

     [+] [-]

, 2016-04-29 22:07, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: ne pirmais sāku konkrēti vērsties pie purva velna, tikai nokomentēju šo situāciju ar fermāmm, bet tu ...ja uzskati, ka mana atbilde tev par monopenisuālajiem un iespringušo zaipi ir apvainojums - sūdzi tiesā par apmelošanu un apvainojumu!
nu, ja šī atbilde uz manu komentāru, citēju
"no TRTD un Savicka fana nekādu citu komentu nemaz negaidu"
nebija domāta man, tad oki.
vienkārši, no citiem agrākiem komentāriem šķita, ka esi normāls cilvis un te pēkšņi kas tāds.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 22:14, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: nu, ja šī atbilde uz manu komentāru, citēju
"no TRTD un Savicka fana nekādu citu komentu nemaz negaidu"
nebija domāta man, tad oki.
lasīt māki ko vispār rakstu? tā bija mana atbilde uz tavu komentu, ka esmu iesprindzis, nevis otrādi, ka es pirmais purva velnu nosaucu par TRTD un Savicka fanu, un tad tik rakstīji, ka esmu iesprindzis...
ka tik pats neesi dzēris

     [+] [-]

, 2016-04-29 22:16, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: lasīt māki vispār ko vispār rakstu? tā bija mana atbilde uz tavu komentu, ka esmu iesprindzis, nevis otrādi, ka es pirmais purva velnu nosaucu par TRTD un Savicka fanu, tad rakstīji, ka esmu iesprindzis...
ka tik pats neesi dzēris
nu jā, es rakstīju, ka esi iesprindzis, tu atbildēji, ka esmu Savicka fans. kAS TEV NAV SKAIDRS???
viss, savādāk būs grūti tālāk komunicēt. es pass.