Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" grasās saglabāt līdzšinējo vārtsargu duetu – Biļalovu un Reidebornu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ak Bars" grasās saglabāt līdzšinējo vārtsargu duetu – Biļalovu un Reidebornu
Timurs Biļalovs. Foto: Yegor Aleyev/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Kazaņas "Ak Bars", kas aizvadītajā sezonā sasniedza labākos rezultātus Austrumu konferencē, arī nākamajā sezonā plāno vārtu drošību uzticēt Timuram Biļalovam un Adamam Reidebornam.

Krievijas medijos parādījusies informācija, ka Timurs Biļalaovs un Adams Reideborns paliks Kazaņas "Ak Bars" rindās. Taču kluba ģenerālmenedžeris ziņas neapstiprināja, norādot, ka turpinās sarunas ar abiem vārtu vīriem.

Regulārajā čempionātā "Ak Bars" ar 93 punktiem bija pārliecinoši labākā Austrumu konferences komanda, tuvākajai sekotājai Nursultanas "Barys" bija par deviņiem punktiem mazāk. Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 4-0 tika sakauta Ņižņekamskas "Neftekhimik", bet pēc tam sezona tika pārtraukta.

Biļalovs, kuram vēl pagājušajā vasarā tika plānota vieta Rīgas "Dinamo" vārtos, bet beigās scenārijs nepiepildījās, laboja KHL sausās sērijas rekordu – viņš palika nepārspēts 316:09 minūtes pēc kārtas. Biļalovs sezonu noslēdza ar astoņiem sausajiem mačiem, kopumā tiekot galā ar 94,3% metienu. Zviedrs Reideborns sezonu sāka kā pamatvārtsargs, bet konkurencē piekāpās Biļalovam, kurš bija vārtos arī visos izslēgšanas mačos.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20200329/1569...

     [+] [-]

, 2020-03-30 06:13, pirms 4 gadiem
Tiešām Biļalovs salūzīs naudas priekšā? Visi labākie krievu vārtsargi jau ir vai tūlīt būs NHL. Taciņa ir iestaigāta. Biļalovs ir pāraudzis KHL līmeni un aizsēdēties tur nebūtu labi, ja sapņo uzspēlēt NHL.