Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Divas sausās uzvaras izcīnījušais Košečkins – KHL nedēļas labākais vārtsargs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Divas sausās uzvaras izcīnījušais Košečkins – KHL nedēļas labākais vārtsargs
Vasīlijs Košečkins. Foto: Yegor Aleyev/TASS / Scanpix

Kontinentālā hokeja līga nosaukusi pagājušās nedēļas labākos spēlētājus.

Par labāko vārtsargu tika atzīts Vasīlijs Košečkins (Magņitogorskas "Metallurg"), kurš viesos uzvarēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" un bullīšos pārspēja Kazaņas "Ak Bars". Šajos mačos viņš neielaida nevienus vārtus (3:0 un 1:0 PM). Svētdien ar 2:3 pagarinājumā tika atzīts Novosibirskas "Sibir" pārākums. Košečkina sausā sērija ilga 242:34 minūtes, un tas kļuva par "Metallurg" rekordu. Košečkins tika galā ar 96,94% metienu.

Labākā aizsarga gods ticis Trevoram Mērfijam (Pekinas "Kunlun Red Star"). Viņš palīdzēja Ķīnas komandai izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas, un pats hokejists izcēlās ar diviem vārtiem un piespēli. Šajā laika posmā Mērfijs izdarīja 13 metienus, bet pats bloķēja trīs.

Par labāko uzbrucēju ticis atzīts čehs Dmitrijs Jaškins (Maskavas "Dynamo"). Divās viesos izcīnītajās uzvarās viņš izcēlās ar sešiem punktiem – diviem vārtiem un četrām piespēlēm. Tas kļuva par aizvadītās nedēļas labāko rezultātu. Duelī pret Habarovskas "Amur" viņš atdeva četras rezultatīvas piespēles, bet pret Vladivostokas "Admiral" iemeta divus vārtus.

Labākais jaunais spēlētājs bija Jaroslavļas "Lokomotiv" vārtsargs Danills Isajevs, kurš izcīnīja divas uzvaras. 19 gadus vecais vārtsargs atvairīja 92,5% metienu un vidēji ielaida 1,83 ripas.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2019/10/28/...

     [+] [-]

, 2019-10-28 17:11, pirms 4 gadiem
Šie khl raksti ir tāds pats mēsls kā pati līga.