Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA 18. uzvara, "Medvescak" apsteidz Rīgas "Dinamo"

CSKA 18. uzvara, "Medvescak" apsteidz Rīgas "Dinamo"
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs šovakar uzvaras svinēja Maskavas CSKA un Zagrebas "Medvescak" komandas.

Maskavas CSKA komanda viesos atspēlējās un ar 3:2 papildlaikā uzvarēja Čerepovecas „Severstal”, izcīnot 18. uzvaru šīs sezonas 22 spēlēs, kas dod otro vietu gan Rietumu konferencē, gan visā līgā.

Uzvarētāju labā vārtus guva Damirs Žafjarovs, Nikolajs Prohorkins un Aleksandrs Radulovs, kurš papildlaika 33. Sekundē guva uzvaras vārtus. „Severstal” rindās ar precīziem metieniem izcēlās Mareks Kvapils un Dmitrijs Kagarļickis.

Dienas otrajā spēlē Zagrebas "Medvescak" hokejisti savā laukumā ar 1:0 pieveica Novosibirskas "Sibir". Pirmos vārtus mača 23. minūtē guva Edvīns Hedbergs, bet 37 sekundes līdz mača beigām Džeimss Raits vairākumā dubultoja mājinieku pārsvaru. "Medvescak" vārtsargs Barijs Brasts atvairīja visus 23 metienus.

Zagrebas klubs ar 27 punktiem 23 spēlēs pakāpās uz 11. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, par vienu punktu apsteidzot un uz 12. pozīciju nobīdot Rīgas "Dinamo", kas aizvadījis par maču mazāk.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 22:53, pirms 9 gadiem
Dienas otrajā spēlē Zagrebas "Medvescak" hokejisti savā laukumā ar 1:0 pieveica Novosibirskas "Sibir". Pirmos vārtus mača 23. minūtē guva Edvīns Hedbergs, bet 37 sekundes līdz mača beigām Džeimss Raits vairākumā dubultoja mājinieku pārsvaru.
Savādi gan..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-29 06:56, pirms 9 gadiem
dezinfo