Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Skudra: ''Zinām Daugaviņa raksturu un sportisko nekaunību''

Skudra: ''Zinām Daugaviņa raksturu un sportisko nekaunību''
Pēteris Skudra
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' galvenais treneris Pēteris Skudra komentējis, kāpēc komanda izlēmusi piesaistīt Latvijas izlases kapteini Kasparu Daugaviņu un atzīmēja hokejista kvalitātes.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš nespēlēs Habarovskas ''Amur'', kas hokejistu izvēlējās pēc latvieša nonākšanas KHL atteikuma draftā. Daugaviņš nonācis pie latviešu treneriem Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'', kamēr ''Amur'' pretī ieguvusi Jevgeņiju Belohvostikovu un Ņikitu Cerenoku.

Portālam championat.com ''Torpedo'' galvenais treneris Pēteris Skudra komentēja notikušo darījumu: ''Gribējām pastiprināt mūsu spēli. Aizvadījām vairākas spēles, un esam sapratuši tās lietas, kas neapmierina. Gribētu pateikties Andrejam Kosticinam un Denisam Tolpeko par viņu darbu un pašatdevi. Neviens nebija vienaldzīgs, visi centās, bet kādam vienkārši neizdevās sevi pierādīt. Kā galvenais treneris cenšos darīt visu iespējamo, lai uzlabotu nianses mūsu spēlē, padarīt mūsu spēli vēl kvalitatīvāku. Andreja gadījumā, protams, zināmu lomu nospēlēja arī viņa leģionāra statuss. Piesaistījām Alekseju Sopinu Tolpeko vietā. Ir svarīgi iegūt tos spēlētājus, kas varētu padarīt daudzveidīgāku mūsu uzbrukumu. Atkārtošos, ka ne pret vienu nav pretenziju. Vienkārši tāda ir hokejistu dzīve.

Kas attiecas uz Kaspara Daugaviņa piesaisti, viņš daudz ko pierādīja jau pagājušajā gadā. Zinām, kā spēlē Daugaviņš un kā gūst vārtus. Mums ir zināms viņa raksturs un sportiskā nekaunība. Pieredze Ziemeļamerikā arī nebūs lieka. Daugaviņš var spēlēt gan centrā, gan malā. Skatīsimies un domāsim, kā labāk viņu izmantot. Pašlaik rit regulārās sezonas turnīrs un pārdomāti cenšamies pastiprināt sastāvu. Kad parādījās Daugaviņa variants, to pārdomājām, ieguvām informāciju, skatījāmies viņa spēles Maskavas ''Dinamo'', izanalizējām detaļas. Uzbrucēju labi zina mūsu treneru kolektīvs. Sezonas beigās redzēsim, cik liels būs viņa pienesums.''

Rīt pulksten 17:00 Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' spēkosies ar ''Yugra''.


, 2015-09-28 13:24, pirms 9 gadiem
Domaju,ka Torpedo ir rakstura piemerota komanda Daugavinam. Un vel savejie treneri. Lidzigi,kas Maskava. Lai veicas,jaunaja komanda!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: varenais_eksperts
, 2015-09-28 14:13, pirms 9 gadiem
Skudra vēl latviski spēj ko pateikt diez?
, 2015-09-28 14:24, pirms 9 gadiem
Pirmdienis rakstīja: Skudra vēl latviski spēj ko pateikt diez?
kadreiz vaitad ir pratis ?
, 2015-09-28 14:37, pirms 9 gadiem
irock rakstīja: kadreiz vaitad ir pratis ?
Skudram latviešu valoda ir krietni labāka par daudziem šajā portālā (nu vismaz spriežot pēc tā, cik drausmīgi te daudzi raksta).
Slēpts komentārs: gunars1987
, 2015-09-28 16:14, pirms 9 gadiem
gunars1987 rakstīja: Vēl tikai atliek Daugaviņam novilkt kreklu un parādīt savu zīmējumu lai Pēteris atcerās ka viņš Latviju ir čakarējis...
Daudzi runā par Latvijas čakarēšanu, BET... faktiski no viņa puses viss bija skaidrs - izlasē nespēlēšu! Viss. Ne viņš pirmais, ne pēdējais pasaules hokeja vēsturē, kurš tā darīja.

Man jau liekas, ka labāk, lai izlasē spēlē tie, kuri grib, nevis ar varu likt spēlēt tiem, kuri negrib, jo tad rezultāts, pat ar nomināli labākiem spēlētājiem, būs sliktāks.

Turklāt, laikā, kad izlasē bija Irbe un Naumovs + bariņš ar trešajiem vārtsargiem, kur tad Skudra būtu spēlējis?
Kad pēc viņa bija reāla nepieciešamība, lai teiktu, ka viņa atteikums izlasei ir "iegriezis" pamatīgi?
, 2015-09-28 16:15, pirms 9 gadiem
gunars1987 rakstīja: Vēl tikai atliek Daugaviņam novilkt kreklu un parādīt savu zīmējumu lai Pēteris atcerās ka viņš Latviju ir čakarējis...
Tu zini tikai to ko Nomber1 ir pasniedzis. bet kādi bija patiesi iemesli tam visam zin tikai daži. es nezinu un tāpēc neko vairāk neteikšu.
, 2015-09-28 16:18, pirms 9 gadiem
HuliManiBano rakstīja: Dogmens tiesaam ir nekauniigs. Atceros taadus gadiijumus ka trolejbusaa shis veel puikas gados nevienu omiiti nealaida apseesties, pret skolotajaam izturejas izaicinoshi un bravuurigi ka arii regulaari uz ielas zalaas kreepas atstaaja lidzigi kaa Gruziins! Bet hokeja laukumaa shiis ipasibas noteikt var noderet
aiz Tevis tās pēdas paliek dziļākas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-28 16:54, pirms 9 gadiem
HuliManiBano rakstīja: Par kadaam pedaam tu runa?
par tām pašām ko pats minēji, bet tikai virtuālās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-28 17:02, pirms 9 gadiem
Pirmdienis rakstīja: Skudra vēl latviski spēj ko pateikt diez?
Ne sliktāk kā lielākā daļa šejieniešu...
, 2015-09-28 18:57, pirms 9 gadiem
Nu tad lai veicas letiņam pie letiņa
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.