Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Minskas "Dinamo" dažas dienas pirms sezonas atskaita veterānus Materuhinu un Tereščenko

Minskas "Dinamo" dažas dienas pirms sezonas atskaita veterānus Materuhinu un Tereščenko
Aleksejs Tereščenko Soču olimpiskajās spēlēs. Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Minskas "Dinamo", kas sezonas pirmo spēli aizvadīs pirmdien, nolēmis nenoslēgt pilnvērtīgus līgumus ar pieredzējušajiem uzbrucējiem Alekseju Tereščenko un Aleksandru Materuhinu.

Kā pavēstīja vienības ģenerāldirektors Dmitrijs Baskovs, noslēgti divvirzienu līgumi ar aizsargu Romānu Djukovu un uzbrucēju Andreju Stepanovu. Savukārt sadarbība netiks turpināta ar vārtsargu Ivanu Kuļbakovu, aizsargu Romānu Dostanko un uzbrucējiem Materuhinu un Tereščenko.

"Viņi ir lieliski spēlētāji, tomēr mums jādomā par kluba un Baltkrievijas izlases nākotni. Kas attiecas uz Kuļbakovu un Dostanko, tad viņiem pie spēles laika, kas nepieciešams karjeras izaugsmei, vieglāk būs tikt citās komandās," teica Baskovs.

38 gadus vecais Tereščenko Minskā spēlēja jau pagājušajā sezonā, kad 30 spēlēs izcēlās ar sešiem vārtiem un desmit piespēlēm. Krievijas izlases sastāvā viņš kļuvis par divkārtēju pasaules čempionu, turklāt guvis arī zeltu dodošos vārtus.

37 gadus vecais Materuhins pagājušajā sezonā spēlē Krievijas Augstākajā līgā, pārstāvot Hantimansijskas "Yugra". Laika posmā no 2013. līdz 2018. gadam viņš pārstāvēja Minskas "Dinamo". Kijevā dzimušais uzbrucējs iepriekš pārstāvēja Ukrainas izlasi, bet 2018. gada pasaules čempionātā viņš pirmoreiz pielaikoja Baltkrievijas kreklu.

Pērn Minskas "Dinamo" 62 spēlēs izcīnīja 17 uzvaras un Rietumu konferencē palika priekšpēdējā vietā. Jaunās sezonas sagatavošanās posms bijis zaudējumiem pārpildīts, un arī Latvijas Dzelzceļa kausā minskieši palika bez punktiem.

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/news/sobytiya/i...


, 2019-08-28 13:25, pirms 5 gadiem
Krievijas izlases sastāvā viņš kļuvis par divkārtēju pasaules čempionu, turklāt guvis arī zeltu dodošos vārtus.

Dodošos
, 2019-08-28 16:59, pirms 5 gadiem
Man likās ka Maķeruhinam ir ap 50, izrādās tikai 37. Kulbakovs ne tik sen ar Kivlenieku bija vienā sistēmā
, 2019-08-28 17:14, pirms 5 gadiem
DAŽAS DIENAS PIRMS SEZONAS

tāda sajūta šodien sestdiena ir
, 2019-08-28 17:16, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Man likās ka Maķeruhinam ir ap 50, izrādās tikai 37. Kulbakovs ne tik sen ar Kivlenieku bija vienā sistēmā
klausījies podkāstu, ko kolhoznieki pļāpā? ir vērts vismaz fonā ieslēgt?
, 2019-08-28 17:25, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: klausījies podkāstu, ko kolhoznieki pļāpā? ir vērts vismaz fonā ieslēgt?
nē, man kaut ka paralēli
, 2019-08-28 17:31, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: nē, man kaut ka paralēli
tad jau domas sakrīt
, 2019-08-31 15:11, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Man likās ka Maķeruhinam ir ap 50, izrādās tikai 37. Kulbakovs ne tik sen ar Kivlenieku bija vienā sistēmā
Drošvien sajauci ar aizsargu Igor Matushkin 1965. g. dz.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.