Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Novokuzņeckas "Metallurg" jau pēc trim spēlēm atbrīvo treneri

Andrejs Siliņš

Novokuzņeckas "Metallurg" jau pēc trim spēlēm atbrīvo treneri
Nikolajs Solovjovs (vidū ar brillēm) brīvs pēc trim mačiem jaunajā sezonā
Foto: metallurg-nk.ru

Par pirmo atbrīvoto galveno treneri jaunajā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sezonā kļuvis Nikolajs Solovjovs, kurš pēc pirmajām trim spēlēm vairs neturpinās darbu ar Novokuzņeckas "Metallurg" vienību.

"Metallurg" jauno sezonu sāka ar uzvaru 4:2 mājās pār Astanas "Barys", bet tad sekoja divi zaudējumi savā laukumā - 1:7 pret Hantimansijskas "Yugra" un 2:5 pret Jekaterinburgas "Avtomobilist". Ar to bijis gana Novokuzņeckas kluba vadībai, kas uzteikusi darbu Solovjovam, un šodien kluba mājaslapā tiek ziņots par to, ka 65 gadus vecais speciālists pamet savu amatu.

Par galvenā trenera pienākumu veicēju pagaidām nozīmēts kluba ģenerālmenedžeris Valērijs Zeļepukins. 47 gadus vecais Zeļepukins savu spēlētāja karjeru noslēdza 2006. gadā, bet lielākoties karjeras laikā spēlēja dažādos Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubos.

Zeļepukins par "Metallurg" ģenerālmenedžeri strādā jau ceturto sezonu pēc kārtas, bet vienīgā nelielā trenera pieredze kā asistentam 1998. gada olimpisko spēļu vicečempionam bijusi ASV bērnu hokejā.

Novokuzņeckas komandai turpinājumā izbraukuma tūre, kurā jāspēlē pret Maskavas "Dynamo", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Podoļskas "Vityaz".

Izmantotie resursi:
Официальный сайт новокузнецкого хоккейного...

  +6 [+] [-]

, 2016-08-28 12:15, pirms 8 gadiem
Sējējam gan miers, to neatlaidīs.

  +3 [+] [-]

, 2016-08-28 13:00, pirms 8 gadiem
Sējējs pats sevi neatlaidīs , tapēc Dinamo var turpināt zaudēt. 😏

     [+] [-]

, 2016-08-28 19:59, pirms 8 gadiem
zirgums123 rakstīja: Sējējs pats sevi neatlaidīs , tapēc Dinamo var turpināt zaudēt. 😏
nu jā

  -1 [+] [-]

, 2016-08-29 17:13, pirms 8 gadiem
zirgums123 rakstīja: Sējējs pats sevi neatlaidīs , tapēc Dinamo var turpināt zaudēt. 😏
Nē, nē, vajag atlaist treneri pēc katra zaudējuma, kā zaudējums, tā atlaiž, nav te ko ar zaudējumiem nodarboties.
Āksti.