Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Plotņikovs no "Amur" tiek aizmainīts uz "Metallurg", jo grib cīnīties par kausu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Plotņikovs no "Amur" tiek aizmainīts uz "Metallurg", jo grib cīnīties par kausu
Sergejs Plotņikovs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Magņitogorskas "Metallurg" ieguvis 29 gadus veco uzbrucēju Sergeju Plotņikovu.

Sergejs Plotņikovs iepriekšējās četras sezonas pavadīja Sanktpēterburgas SKA rindās, pēdējā sezonā viņš bija komandas kapteinis un 48 mačos sakrāja 29 punktus. Ņemot vērā, ka nākamajā sezonā stāsies spēkā algu griesti, SKA mēģināja vienoties ar Plotņikovu par līguma samazināšanu, taču uzbrucējs iebilda. Beigās tika pieņemts lēmums Plotņikovu aizmainīt uz dzimto komandu Habarovskas "Amur".

Tomēr tās rindās Plotņikovs bija mazliet vairāk par desmit dienām, jo šodien viņš tika aizmainīts uz Magņitogorskas "Metallurg". Pretējā virzienā devušies aizsargs Savēlijs Oļšanskis, uzbrucēji Jegors Spiridonovs un Vladimirs Butuzovs, kā arī Ziemeļamerikā spēlējošie Jegors Zamula un Deniss Smirnovs, plus naudas kompensācija.

"Nekad nesaki nekad, tāpēc nebūt neizslēdzu variantu, ka nākotnē vēl atgriezīšos Habarovskā un palīdzēšu "Amur". Taču šobrīd jāsaprot reālie apstākļi. Habarovskai galvenais uzdevums ir iekļūt play-off, bet man kā sportistam gribas izcīnīt vēl vienu Gagarina kausu. Tieši tāpēc esmu nonācis "Metallurg" komandā. Tas bija pareizais solis," skaidroja Plotņikovs. Viņa kontā ir viens Gagarina kauss, kas izcīnīts 2017. gadā.

Savukārt "Amur" komandu viņš iepriekšējo reizi pārstāvēja 2012. gadā. Pēc tam sekoja pārcelšanās uz Jaroslavļas "Lokomotiv" un spēku izmēģināšana Ziemeļamerikā, kopā aizvadot 45 spēles Pitsburgas "Penguins" un Arizonas "Coyotes" sastāvos. 2016. gadā Plotņikovs pievienojās SKA.

Izmantotie resursi:
https://www.metallurg.ru/press/club...

     [+] [-]

, 2020-05-28 16:14, pirms 4 gadiem
Un tikko to visu ko Amur par viņu ieguva aizmainīts uz SKA. Kārtējās kolhoza netīrās shēmas