Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Minskas "Dinamo" trenēs kanādietis Vudkrofts

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Minskas "Dinamo" trenēs kanādietis Vudkrofts
Kreigs Vudkrofts
Foto: swr.de

Par Kontinentālās hokeja līgas kluba Minskas "Dinamo" galveno treneri apstiprināts kanādietis Kreigs Vudkrofts, kurš atrodas Baltkrievijas izlases treneru štābā, bet pagājušo sezonu pavadīja Vācijā.

46 gadus vecais Kreigs Vudkrofts, kurš karjeras laikā aizvadīja četrus gadus koledžā un tika draftēts Nacionālajā hokeja līgā, lai gan pie debijas netika, trenera karjeru sāka tikai pirms divām sezonām, kļūstot par Vācijas kluba Manheimas "Adler" galvenē trenera palīgu. Kopā izdevās izcīnīt čempionu titulu, turklāt pavasarī Vudkrofts piedalījās arī Baltkrievijas izlases trenēšanā, iekļūstot ceturtdaļfinālā.

2016. gada 15. februārī viņš kļuva par Manheimas "Adler" galveno treneri, jo no amata tika atlaists Airlands, tomēr izglābties un sezonu pagriezt veiksmīgākā trajektorijā Vudkroftam nebija pa spēkam - finišēts desmitajā vietā. Taču ar to pietika, lai nopelnītu Kontinentālās hokeja līgas kluba Minskas "Dinamo" uzmanību, un šodien paziņots par noslēgtu vienošanos.

Pašlaik Vudkrofts kopā ar Baltkrievijas valstsvienību gatavojas pasaules čempionātam, kas nākamajā nedēļā sāksies Krievijas pilsētās Maskavā un Sanktpēterburgā.

Aizvadītajā sezonā Minskas "Dinamo" palika sešu punktu attālumā no iekļūšanas izslēgšanas spēlēs. Līdz 16. oktobrim komandu vadīja slovāks Ļubomirs Pokovičs, kuru pēc tam nomainīja viņa palīgs Andrejs Kovaļovs. Iepriekš arī Pokovičs strādāja kā palīgs, līdz no amata tika atbrīvots Aleksandrs Andrijevskis.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб Динамо-Минск

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-04-28 19:03, pirms 8 gadiem
Oktobrī tiks atbrīvots!!!

     [+] [-]

, 2016-04-28 19:39, pirms 8 gadiem
Tad jau pēdējā vieta garantēta!

  +3 [+] [-]

, 2016-04-28 19:49, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Tad jau pēdējā vieta garantēta!
Bet ja būtu no krievzemes paņemts, tad jau gan būtu Gagarina kauss bez ierunām.
Tāds āplis.