Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Bārtulis, Bičevskis, Kulda un Upītis iegūst pa rezultatīvai piespēlei

Bārtulis, Bičevskis, Kulda un Upītis iegūst pa rezultatīvai piespēlei
Oskars Bārtulis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Vadoties no maču oficiālo protokolu analīzes rezultātiem, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) departaments šodien pieņēmis lēmumu veikt izmaiņas šīs sezonas čempionāta protokolos. Tādējādi notikuši labojumi spēlētāju statistikā. Izmaiņu rezultātā pa rezultatīvai piespēlei ieguvuši četri mūsējie - Oskars Bārtulis, Māris Bičevskis, Artūrs Kulda, Juris Upītis.

11. marta spēlē Ufas "Salavat Yulajev" izbraukumā pievarēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" (2:1). Minētās spēles 113. minūtē (trešajā pagarinājumā) vārtus guva ufietis Aleksandrs Stepanovs. Sākotnēji rezultatīvas piespēles netika piešķirtas. Bet tagad minētajā vārtu guvumā rezultatīva piespēle tiek ierakstīta arī mūsu Kuldam.

10. marta mačā Rīgas "Dinamo" uz sava ledus apspēlēja Doņeckas "Donbass" (7:3). Minētā mača 37. minūtē vārtus guva rīdzinieks Gints Meija. Sākotnēji rezultatīvas piespēles netika piešķirtas. Pamatojoties uz šodienas lēmumu, minētajā vārtu guvumā pa rezultatīvai piespēlei saņem mūsu Bičevskis un Upītis.

2. marta spēlē Doņeckas "Donbass" viesos piekāpās Maskavas CSKA (1:2). Doņeckiešu vienīgo ripu iemeta Jevgeņijs Dadonovs. Sākotnēji rezultatīvas piespēles netika piešķirtas. Taču šodien minētajā vārtu guvumā rezultatīva piespēle tiek ierakstīta arī mūsu Bārtulim.


Kā jau ziņots, līdzīgās iepriekšējās revīzijās Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Mārtiņš Cipulis saņēma rezultatīvi piespēli 13.decembra mačā, Jaroslavļas "Lokomotiv" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs ieguva rezultatīvu piespēli 27.novembra spēlē, Rīgas "Dinamo" uzbrucējam Gunāram Skvorcovam tika atņemta rezultatīva piespēle 12.septembra mačā, bet Andris Džeriņš un Roberts Bukarts saņēma pa rezultatīvai piespēlei 8.septembra spēlē.

Izmantotie resursi:
khl.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-28 18:18, pirms 10 gadiem
tomasmuller rakstīja: Kāda tam vairs vispār tagad nozīme.
Izvēlētos jaunus spēlētājus, personīgā statistika, tomēr spēlē lielu lomu.
, 2014-03-28 18:19, pirms 10 gadiem
Tā ir klase - lasīt punktus jau sezonai beidzoties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-28 18:29, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Tā ir klase - lasīt punktus jau sezonai beidzoties!
Tas ir KHL...
īstenībā šosezon kaut kā ātri, pagājušā sezonā vēl maijā hokejisti punktus vāca...
, 2014-03-28 18:51, pirms 10 gadiem
Aivitos0077 rakstīja: Izvēlētos jaunus spēlētājus, personīgā statistika, tomēr spēlē lielu lomu.
Komandas spēle un aktivitāte dod lielu lomu! Kāda jeega lasiit punktus ja komanda zaudē?
, 2014-03-28 18:52, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: Tas ir KHL...
īstenībā šosezon kaut kā ātri, pagājušā sezonā vēl maijā hokejisti punktus vāca...
a ko tu pārmet durni, citās līgas vispār nepārskata
, 2014-03-28 19:33, pirms 10 gadiem
Vismaz kādā jomā NHL var pamācīties no KHL.
, 2014-03-28 19:39, pirms 10 gadiem
Kovalchuk17# rakstīja: Komandas spēle un aktivitāte dod lielu lomu! Kāda jeega lasiit punktus ja komanda zaudē?
Kāda jēga lasīt punktus? Nezinu Varbūt priekš nākamā līguma noderēs Bet tas ir varbūt. Droši vien statistika nemazam neiespaido līguma summu $$ vai arī karjeras izaugsmi, turpinājumu
, 2014-03-28 20:02, pirms 10 gadiem
Jēga tāda, ka tie ir pašu nopelnīti punktiņi, nevis no zila gaisa izrauti, tā ka viss godīgi!
, 2014-03-28 20:58, pirms 10 gadiem
teamo rakstīja: a ko tu pārmet durni, citās līgas vispār nepārskata
citās līgās to dara uzreiz. Bet nu kolhozā jau viss ir kā kolhozā
, 2014-03-28 21:16, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: citās līgās to dara uzreiz. Bet nu kolhozā jau viss ir kā kolhozā
pajoli ari KHL viņi to dara uz reiz, bet sezonai beidzoties vēl pārskata un labo kļudas ja tādas ir bijušas, toties citās līgās nepārskata un nelabo. Domā ar savu smadzeņu podu, priekš kam viņš tev ir domāts?
, 2014-03-28 21:28, pirms 10 gadiem
teamo rakstīja: pajoli ari KHL viņi to dara uz reiz, bet sezonai beidzoties vēl pārskata un labo kļudas ja tādas ir bijušas, toties citās līgās nepārskata un nelabo. Domā ar savu smadzeņu podu, priekš kam viņš tev ir domāts?
puisīt, neapsaukājies - pateikšu Tavai mammai - ieliks Tevi kaktā, atņems kabatas naudu un veselu nedēļu pie datora nelaidīs.
, 2014-03-28 21:28, pirms 10 gadiem
teamo rakstīja: pajoli ari KHL viņi to dara uz reiz, bet sezonai beidzoties vēl pārskata un labo kļudas ja tādas ir bijušas, toties citās līgās nepārskata un nelabo. Domā ar savu smadzeņu podu, priekš kam viņš tev ir domāts?
p.s. drošības pēc vasarā vēlreiz vajadzētu pārskatīt
, 2014-03-28 21:41, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: p.s. drošības pēc vasarā vēlreiz vajadzētu pārskatīt
KHL ir ko parskatīt un labot, jo visas spēles tiek translētas un saglabātas video formātā. Turpretī tavā sētas čempī LČ neko netranslē un nesaglabā, kad spēle beidzas viss tiek aizmirsts. Turpmāk nerādi spēlētāju statistiku no citām līgām (izņemot KHL) jo iespējams tā ir ar kļūdām.
, 2014-03-28 21:46, pirms 10 gadiem
teamo rakstīja: KHL ir ko parskatīt un labot, jo visas spēles tiek translētas un saglabātas video formātā. Turpretī tavā sētas čempī LČ neko netranslē un nesaglabā, kad spēle beidzas viss tiek aizmirsts. Turpmāk nerādi spēlētāju statistiku no citām līgām (izņemot KHL) jo iespējams tā ir ar kļūdām.
paskaties, kā strādā NHL, un tad sapratīsi, ka KHL ir akmens laikmets. Tāpēc jau viņiem (KHL) ar tādām figņām vēlāk jānodarbojas.
, 2014-03-28 21:55, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: paskaties, kā strādā NHL, un tad sapratīsi, ka KHL ir akmens laikmets. Tāpēc jau viņiem (KHL) ar tādām figņām vēlāk jānodarbojas.
Lai NHL vispirms palabo Gordija Hova un Grecka statistiku. Ja vien ir no kā labot.
, 2014-03-28 22:10, pirms 10 gadiem
teamo rakstīja: Lai NHL vispirms palabo Gordija Hova un Grecka statistiku. Ja vien ir no kā labot.
vecīt, ja darbu padara kvalitatīvi uzreiz - tad nav ko labot. (nevis kā kolhozā)
, 2014-03-28 22:24, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: vecīt, ja darbu padara kvalitatīvi uzreiz - tad nav ko labot. (nevis kā kolhozā)
Nesen SC bija video no NHL kur iemet tīrus vārtus papildlaikā, bet viņi neieskaita. Ko tur vēl muldēt par kvalitāti. Dodies labāk čučet vecīt un nemelo ka tu skaties NHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-28 23:00, pirms 10 gadiem
teamo rakstīja: Nesen SC bija video no NHL kur iemet tīrus vārtus papildlaikā, bet viņi neieskaita. Ko tur vēl muldēt par kvalitāti. Dodies labāk čučet vecīt un nemelo ka tu skaties NHL.
1 NHL gļuks pret 20 KHL gļukiem piemēram, Гол-фантом "Льва":
"небесная канцелярия"...
- tos arī pēc pusgada neizlabos
, 2014-03-28 23:09, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: 1 NHL gļuks pret 20 KHL gļukiem piemēram, Гол-фантом "Льва":
"небесная канцелярия"...
- tos arī pēc pusgada neizlabos
Kā tev šķiet NHL labos kļudu un atdos uzvaru haizivīm? Par Kenedija statistiku nerunāsim. A tu kā jucis vēl muldi par NHL kvalitāti.
, 2014-03-28 23:17, pirms 10 gadiem
teamo rakstīja: Kā tev šķiet NHL labos kļudu un atdos uzvaru haizivīm? Par Kenedija statistiku nerunāsim. A tu kā jucis vēl muldi par NHL kvalitāti.
pilnīga buļļa kaka - kā var labot jau nospēlētas spēles rezultātu??? To nedara arī KHL savos ašadsmit gļuku gadījumos - viņi jau nodarbojās totālām figņām: koriģē piespēles, taču NEVIENU golu no jauna neiskaitīs un arī nevienu neatcels.
Koroče, beidz te proponēt savus slapjos sapnīšus par perfekto KHL!
, 2014-03-28 23:26, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: pilnīga buļļa kaka - kā var labot jau nospēlētas spēles rezultātu??? To nedara arī KHL savos ašadsmit gļuku gadījumos - viņi jau nodarbojās totālām figņām: koriģē piespēles, taču NEVIENU golu no jauna neiskaitīs un arī nevienu neatcels.
Koroče, beidz te proponēt savus slapjos sapnīšus par perfekto KHL!
Ja tiek koriģēta un labota statistika tas ir tikai apsveicami. Kāpēc lai viņi to nedarītu? Tev laikam skauž ka tavā sētas čempī tā nenotiek, tāpēc bezjēgā aprej.
, 2014-03-28 23:39, pirms 10 gadiem
teamo rakstīja: Ja tiek koriģēta un labota statistika tas ir tikai apsveicami. Kāpēc lai viņi to nedarītu? Tev laikam skauž ka tavā sētas čempī tā nenotiek, tāpēc bezjēgā aprej.
Tu jau atkārtojies. Tu man apniki pokemon. Viss - diskusija beigta. Dzīvo vien tālāk ar savu kolhozu sirdī.
, 2014-03-28 23:47, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: Tu jau atkārtojies. Tu man apniki pokemon. Viss - diskusija beigta. Dzīvo vien tālāk ar savu kolhozu sirdī.
Tev to argumentu vairs nav un pats saprati ka iebrauci auzās. Kas tur slikts un nesaprotams ka tiek izskatīta un koriģēta statistika un punkti iedoti tiem kas tos ir pelnījuši. Gribēji izīst kaut ko sliktu, bet nesanāca.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.