Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kanareikins: "Jau trīs mēnešus atrodamies brīvajā kritienā, un puiši ir pelnījuši lielu cieņu"

Agris Suveizda

Kanareikins: "Jau trīs mēnešus atrodamies brīvajā kritienā, un puiši ir pelnījuši lielu cieņu"
Fjodors Kanareikins
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas spēlē ne pārāk pārliecinoši savā laukumā uzvarēja vienu no līgas pastarītēm Maskavas "Spartak" (3:2). Artis Ābols nebija apmierināts ar komandas sniegumu, savukārt Fjodors Kanareikins, par spīti zaudējumam, nevēlējās kritizēt savus spēlētājus.

"Zaudējām, taču atbalstīšu savus puišus. Lai citi skaita, kurš padsmitais zaudējums tas bija pēc kārtas. Bet mēs esam bezizejas situācijā un jau trīs mēnešus kopā ar treneru štābu atrodamies gluži kā brīvajā kritienā, kad apkārt nekā cita nav," sacīja Maskavas "Spartak" galvenais treneris Fjodors Kanareikins.

"Paldies līgai par iespēju doties kārtējā izbraukumā. Jā, jaunie hokejisti pieļauj muļķīgas kļūdas, bet mūsu komandā nav vienaldzīgo. Un tas ir pats galvenais. Piemēram, Nikolajs Lemtjugovs guva nopietnu savainojumu, taču izpildīja bullīti un nedevās uz ģērbtuvēm. Komanda ir pelnījusi liecu cieņu."

"Spēle bija neizteiksmīga, bet ir jāuzvar arī šādās spēlēs. Skaidrs, ka arī mums ir savas problēmas, bet sniegumam vienalga ir jābūt saturīgākam," pēc mača teica Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols. "Kāpēc tik grūti klājas pret komandām, kas ir ārpus "play-off" zonas? Agrāk pret tādām zaudējām, bet tagad uzvarējām."

"Mani tas vispār neuztrauc, kādu rekordu sasniegsim," Kanareikins atbildēja uz žurnālista piebildi, ka nākamajā spēlē, piedzīvojot 20. zaudējumu pēc kārtas, ir iespējams uzstādīt absolūtu rekordu. "Mēs vienu rekordu uzstādījām jau septembrī, kad komanda čempionātā startēja bez finansējuma. Lūk, par to ir jādomā, nevis jāskaita n-tie zaudējumi. Kad jautājumi tiek uzdoti par lietu, par savu darbu ir jāatbild. Bet tagad komandā neviens nedomā par savu labumu un darām visu iespējamo, kas no mums atkarīgs."

Jau vēstījām, ka Maskavas "Spartak" nolēma atteikties no dalības Cerības kausa izcīņā. "Visi leģionāri jau atdeva savus dzīvokļus, jo par tiem ir jāmaksā, bet jaunieši drīzumā piedalīsies MHL izslēgšanas spēlēs. Ar ko es spēlēšu Cerības kausā? Ar Vjačeslavu Kozlovu un Oļegu Kvašu, kuriem ir 41 un 35 gadi? Tad jau arī es pats varētu iet laukumā. Perspektīvas nākamajai sezonai? Perspektīvas ir tādas, kas "Spartak" būs dzīvs. Vai klubs būs dzīvs? (Pauze) Tas nav jautājums man. Es vēl gaidu."

  +4 [+] [-]

, 2014-02-28 22:46, pirms 10 gadiem
Cilvēcīgi žēl

Cerams Spartak būs nākamsezon, kaut vai no tās puses, ka šī komanda allaž bijusi mūsu "klients", nerunājot par to cik sena tam ir pagātne

     [+] [-]

, 2014-02-28 23:07, pirms 10 gadiem
Pavisam noteikti nav žēl,cerams,ka nobankrotēs un vairs nespēlēs KHL. Šai komandai nav ko dot līgai,tikai slikti fani,zema apmeklētība un arēna veidota šķūņa stilā.