Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašim divi punkti un "play-off" ceļazīme, Hārtlijam astotā uzvara pēc kārtas

Rolands Eliņš

Indrašim divi punkti un "play-off" ceļazīme, Hārtlijam astotā uzvara pēc kārtas
Miks Indrašis (pa kreisi). Foto: Mikhail Japaridze/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā Miks Indrašis ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Maskavas „Dynamo” pārspēt Ņižņijnovgorodas „Torpedo”, kuras treneru kolektīvā ir arī Sandis Ozoliņš. Indraša komanda svinēja pārliecinošu uzvaru ar 5:1.

Miks Indrašis šodien nospēlēja 11:15 minūtes, kuru laikā paspēja tikt pie divām rezultatīvām piespēlēm. Viņam arī divi metieni pa vārtiem. Indrašis savu sezonas rēķinu līdz ar to uzlabojis līdz 34 spēlēs gūtiem 17 punktiem (5+12), un šī ir viņa trešā spēle šosezon, kurā izdevies gūt vismaz divus punktus. Abas iepriekšējās spēles ar diviem vai vairāk punktiem Indrašim bija oktobra vidū.

Maskavas „Dynamo” 16. minūtē izcēlās ar diviem vārtu guvumiem 14 sekunžu intervālā, iegūstot vadību 2:0. Pēc tam 24. minūtē pie punkta tika Indrašis, sākot ātro uzbrukumu, kura noslēgumā Dmitrijs Jaskins guva vārtus. Jaskins šajā situācijā būtu varējis arī piespēlēt Indrašim, kurš bija brīvs pie tukša vārtu stūra, taču ripa vārtos nonāca tik un tā, un „Torpedo” nolēma nomainīt vārtsargu.

„Dynamo” gan tāpat izdevās palielināt savu pārsvaru – trešā perioda 14. sekundē Indrašis ar iespaidīgu individuālo meistarību tika garām sedzējam uzbrukuma zonas malā un piespēlēja uz vārtu priekšu Mihalam Čajkovskim, kurš panāca 4:0. „Torpedo” vienus vārtus atguva, taču beigās „Dynamo” iemeta ripu tukšos vārtos un uzvarēja ar 5:1.

„Torpedo” šī bija trešā neveiksme pēc kārtas, taču astotā vieta Rietumu konferencē joprojām ir stabila – tuvākā sekotāja „Sochi” tiek apsteigta par astoņiem punktiem. Savukārt Maskavas „Dynamo” tagad ar 69 punktiem pakāpusies uz ceturto vietu konferencē, apsteidzot Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas „Spartak”. "Dynamo" šajā spēlē arī oficiāli garantēja sev vietu KHL izslēgšanas spēlēs.

Pie uzvaras šodien tika arī Boba Hārtlija trenētā Omskas „Avangard”, kas savā laukumā ar 3:2 pārspēja „Neftekhimik”. Uzvaras vārtus guva šveicietis Svens Andrigeto, kuram ar rezultatīvu piespēli palīdzēja cits bijušais NHL spēlētājs Vjačeslavs Voinovs.

Līdz ar šo uzvaru „Avangard” punktu skaita ziņā panākusi Austrumu līdervienību „Ak Bars” – abām komandām tagad pa 76 punktiem. Hārtlija komandai šī bija astotā uzvara pēc kārtas.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Amur-Salavat Yulaev4:2Avangard-Neftekhimik3:2
Dynamo M – Torpedo5:1SKA – Dinamo M5:0
Dinamo R – Sibir

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...