Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Bārtulis spēlē vairāk nekā 25 minūtes, Kuldam uzvara "trakā" mačā

Bārtulis spēlē vairāk nekā 25 minūtes, Kuldam uzvara "trakā" mačā
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" savā laukumā pārspēja Bratislavas "Slovan" (2:1), bet "Jokerit" ar Artūru Kuldu ierindā viļņainā mačā tomēr ar 6:5 pieveica "Yugra", 3. periodā izlaižot divu vārtu pārsvaru un uzvaras vārtus gūstot priekšpēdējā minūtē.

Vladivostokas mača pirmajā periodā laukuma saimniekiem bija liels pārsvars, kas realizējās arī rezultātā. 16. minūtē mājinieku uzbrucēji iemeta divas ripas - vispirms ar plaukstas metienu izcēlās uzbrucējs Andrejs Sigarjovs, bet pēc 26 sekundēm piebalsoja Dmitrijs Sajustovs, kurš bija pirmais pie atlēkušās ripas (2:0).

Otrajā periodā aktīvāk darbojās viesi no Slovākijas galvaspilsētas. Ciemiņiem nekas cits neatlika, jo "Slovan" izmisīgi cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Perioda sākumā slovāku uzbrucējs Andrejs Ščastnijs iemeta no vārtu priekšas un samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (2:1).

Trešajā periodā viesi turpināja iesākto pakaļdzīšanos, taču viņu pūliņi augļus nenesa. Pēc šodienas cīņas "Admiral" pakāpās uz septīto pozīciju Austrumu konferencē, savukārt "Slovan" paliek 10. vietā rietumos un par trijiem punktiem atpaliek no "play-off" zonas.

"Admiral" latviešu aizsargs un kapteinis Oskars Bārtulis šodien spēlēja 25:14 minūtes (otrais lielākais laiks mačā), divas reizes meta pa vārtiem, veica spēka paņēmienu un bloķēja pretinieku metienu. Mūsējais darbojās pirmajā aizsargu pārī ar amerikāni Džonatonu Blūmu. Šajā sezonā komandas trešais rezultatīvākais aizsargs Bārtulis sakrājis 9 (2+7) punktus 49 spēlēs.

Artūra Kuldas pārstāvētā "Jokerit" šodienas spēli pret "Yugra" sagaidīja ar pamatīgu neveiksmju sēriju un pēdējos astoņos mačos bija uzvarējusi tikai vienreiz. Arī šodienas mačs Somijas komandai iesākās ar vārtu zaudējumu, taču līdz pirmā perioda beigām izdevās panākt neizšķirtu.

"Jokerit" aizvadīja teicamu otrā perioda otro pusi, kad guva trīs vārtus pēc kārtas un pārņēma spēles vadību ar 4:2. "Yugra" nomainīja vārtsargu un vienus vārtus atguva jau līdz perioda beigām. Helsinku komanda nenoturēja 5:3 arī pamatlaika beigās, pamanoties 56. minūtē nopelnīt divus noraidījumus, par ko "Yugra" sodīja ar 5:5 panākšanu. Taču notikumiem pārpilnajā mača izskaņā "Jokerit" tomēr izrāva uzvaru, Pekam Jormakam gūstot vārtus 59. minūtes sākumā vairākumā un nokārtojot sev "hat-trick".

Kulda šajā rezultatīvajā spēlē punktus neguva, bet izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem. Kulda laukumā pavadīja 18:25 minūtes, kuru laikā arī pielietoja divus spēka paņēmienus un panāca, ka vienreiz tieši pret viņu "Yugra" nopelna noraidījumu.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2017-01-28 15:11, pirms 7 gadiem
Malacis tā tik turpināt
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.