Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Konkurss: "KHL janvāra prognozes"

Portālā Sportacentrs.com tiek dots starts konkursa “KHL prognozes” janvāra cīņām. Prognozē visu KHL janvāra spēļu beigu rezultātus, iekļūsti labāko desmitniekā mēneša kopvērtējumā un saņem balvas.

Piedalīties JANVĀRA spēlē
JANVĀRA spēles rezultāti

Konkursu „KHL prognozes” portāls Sportacentrs.com uzsāka septembrī, kad dalībniekiem bija jāprognozē
visu septembra maču iznākumi. Cīņas notika arī oktobrī, novembrī un decembrī (uzvarētājus paziņosim 2.janvārī), bet nekas neapstāsies arī jaunajā 2012.gadā. Sākas janvāra spēle!

Piedalīties JANVĀRA spēlē
JANVĀRA spēles rezultāti

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss „KHL prognozes” portālā Sportacentrs.com norisināsies no 10.septembra līdz pat sezonas beigām aprīlī, bet tiks sadalīts septiņās daļās – uzvarēti tiks noteikti septembra, oktobra, novembra, decembra, janvāra, februāra un „play-off” ieskaitē. Katru mēnesi jums būs jāprognozē visu KHL spēļu beigu rezultāti, ierakstot pie katras komandas pa gūto vārtu skaitlim (neizšķirts nav iespējams). Spēles tiks ievadītas vismaz 24 stundas pirms to sākuma laika, bet brīvdienu spēles tiks ievadītas līdz piektdienas 17:00.

Kā spēlē tiks piešķirti punkti?

Atceries! Jāprognozē mača galaiznākums, tādējādi neizšķirts rezultāts nav iespējams.
Punkti tiks piešķirti pēc šādas shēmas:
Par pilnīgi pareizu spēles iznākuma prognozi - 3 punkti
Par pareizu spēles uzvarētāja prognozi ar pareizu vārtu starpību - 2 punkti
Par pareizu spēles uzvarētāja noteikšanu - 1 punkts
Par nepareizu spēles uzvarētāju noteikšanu - 0 punkti

Kā noteiks uzvarētājus?

Katras spēļu dienas beigās tiks ierakstīts spēļu pareizie rezultāti un pārrēķināti lietotāju iegūtie punkti. Katra mēneša spēles uzvarētājus noskaidrosim pēc visu attiecīgo spēļu beigām. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad augstāku vietu izcīnīs tas, kurš precīzāk atbildēs uz papildjautājumu. Svarīgi! Uz janvāra papildjautājumu – „Cik vārtus gūs "Dinamo Rīga" komanda janvāra maču pamatlaikos?” Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem prognožu jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Atbilde uz papildjautājumu ir obligāta – ja to nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiek ieskaitītas! Tāpat obligāti ir jānorāda tālruņa numurs. Ja arī papildjautājumu atbildes vairākiem dalībniekiem sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas, kuram būs garāka pareizo atbilžu sērija. Tomēr, ja arī šis kritērijs neļaus noteikt, kurš ieņems augstāku vietu, tad tas tiks noteikts ar izlozes palīdzību.

Kādas ir balvas?

Pirmo desmit vietu ieguvēji saņems balvas no Sportacentrs.com, bet pārsteigums no SA+ (bezmaksas pieeja vienam mēnesim) pirmajiem 20. Veiksmi konkursā!

Piedalīties JANVĀRA spēlē
JANVĀRA spēles rezultāti


, 2011-12-30 16:23, pirms 12 gadiem
vispirms jāsagaida decembra spēļu apkopojums
, 2012-01-02 23:02, pirms 12 gadiem
smits61 rakstīja: vispirms jāsagaida decembra spēļu apkopojums
Labākais KHL rezultātu prognozētājs decembrī -...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.