Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Sotniekam lielākais spēles laiks, Znaroka SKA sagrauj arī "Medveščak"

Sotniekam lielākais spēles laiks, Znaroka SKA sagrauj arī "Medveščak"
Edgars Masaļskis
Foto: hclada.ru

Otro uzvaru pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā izcīnīja Arta Ābola trenētā un Edgara Masaļska un Kristapa Sotnieka pārstāvētā Toljati "Lada", kas savā laukumā prata atspēlēties un tabulas kaimiņu duelī pārspēt Jekaterinburgas "Avtomobilist" (2:1).

Toljati "Lada" pirmās trešdaļas pirmajā pusē izturēja divus mazākumus, tomēr tik un tā jau ceturto reizi pēdējo piecu spēļu laikā pirmā ielaida vārtus – 13. minūtē rezultātu atklāja čehu uzbrucējs Petrs Koukals (1:0), kuram tie bija sestie vārti šosezon (6+1).

Arta Ābola trenētā vienība gan diezgan ātri spēja lauzt cīņas gaitu. Pusotru minūti līdz pirmās trešdaļas beigām savus trešos vārtus šosezon guva Deniss Zernovs (3+2), panākdams 1:1, bet otrās trešdaļas sestajā minūtē "Lada" realizēja savu pirmo vairākumu šovakar (2:1). Aleksandram Bumaginam vajadzēja tikai 26 sekundes, lai gūtu savus astotos vārtus šosezon (8+4).

Nespēlējis vienu mēnesi, Edgars Masaļskis aizvadīja otro spēli pēc kārtas un palīdzēja izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas, iepriekš apspēlējot arī Hantimansijskas "Yugra" (4:3). Masaļskis šovakar atvairīja 32 no 33 metieniem, kamēr "Lada" pa pretinieku vārtiem izdarīja tikai 20 metienus. Kristaps Sotnieks kopā ar Gļebu Korjaginu spēlēja pirmajā aizsargu pārī un laukumā bija 22 minūtes un 43 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Sotnieks bloķēja trīs pretinieku metienus. Toljati "Lada" ar 35 punktiem 25 spēlēs Austrumu konferences tabulā no devītās vietas pakāpās uz septīto. Savukārt Jekaterinburgas "Avtomobilist" ar 31 punktu 26 mačos saglabāja desmito pozīciju.

Citā spēlē jau 11. uzvaru pēc kārtas izcīnīja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kas savā laukumā ar 6:0 sakāva Zagrebas "Medveščak". Divus vārtus guva Pāvels Dacjuks, vārti un piespēle Aleksandram Barabanovam, bet divreiz piespēlēja Vjačeslavs Voinovs. SKA ar 67 punktiem 27 spēlēs joprojām ir līgas vadībā un septiņas no pēdējām 11 uzvarām svinējusi, gūstot sešus vārtus. Pa sešām ripām tika sabērts arī Bratislavas "Slovan" (6:0, 6:1), Helsinku "Jokerit" (6:0), Minskas "Dinamo" (6:2) un Novokuzņeckas "Metallurg" (6:0) vārtos.

SpēleRez
Kunlun – Amur1:0
Lada – Avtomobilist2:1
Ak Bars – Yugra4:1
Lokomotiv – Dinamo Mn6:3
Neftekhimik - Barys0:3
CSKA - Slovan3:1
SKA - Medveščak6:0

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...


Slēpts komentārs: beidzot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-27 21:42, pirms 7 gadiem
beidzot rakstīja: 5EUR BEZ MAKSAS - MONEA - pasaule bez monētām - REĢISTRĒJIES APLIKĀCIJA CAUR ŠO UNIKĀLO KODU UN IEGŪSTI 5EUR BEZ MAKSAS!!!
Fucckk offf!
, 2016-10-27 21:58, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Skatos SKA pret Medveščaku, tāda sajūta ka SKA ir no citas planētas. Medveščaks pat SKA zonā nevar ieiet..
Tu jau pats ari esi no putinasosu planētas
, 2016-10-27 22:11, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Skatos SKA pret Medveščaku, tāda sajūta ka SKA ir no citas planētas. Medveščaks pat SKA zonā nevar ieiet..
Būtu Medveščakam algu budžets 30 miljoni, tad viņi arī SKA vazātu.
Nav jau māksla uztaisīt mega bagātu klubu ar vairākiem NHL spēlētājiem un likt tam spēlēt pret stipri pieticīgākiem klubiem.
Naudas un iespēju ziņā konkurents ir CSKA, parējie klubi ir tādi kādi ir.
, 2016-10-27 22:22, pirms 7 gadiem
Ja ir bedigi skatities KHL . Ka komandam nav konkurence ska budzets ir kadi 50 miljoni vismaz . Zagreb kadi 10 mosk .
, 2016-10-27 23:09, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Skatos SKA pret Medveščaku, tāda sajūta ka SKA ir no citas planētas. Medveščaks pat SKA zonā nevar ieiet..
Savas majas vini ska OT vineja 5:4.
Prieks par edzu ir atpakal, vakar pec div irlaistiem vartiem likas ka nomainis, bet izvilka ta turpinat
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.