Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labākie - Hakimovs, Šinkēvičs, Naģs un Šarovs

KHL nedēļas labākie - Hakimovs, Šinkēvičs, Naģs un Šarovs
Ladislavs Naģs
Foto: www.sportportal.sk

Kontinentālā hokeja līga (KHL) šodien nosauca aizvadītās nedēļas labākos hokejistus. Par tiem kļuvuši Novokuzņeckas "Metallurg" vārtsargs Rafaels Hakimovs, Minskas "Dinamo" aizsargs Iļja Šinkēvičs, Bratislavas "Slovan" uzbrucējs Ladislavs Naģs un Toljati "Lada" uzbrucējs Aleksandrs Šarovs.

Par KHL astotās nedēļas labāko vārtsargu šodien tika nosaukts 24 gadus vecais Novokuzņeckas "Metallurg" hokejists Rafaels Hakimovs. Vienā no diviem mačiem viņš palika nepārspēts, bet vidēji ielaida 0,96 ripas un atvairīja 97,4% pretinieku metienu.

25 gadus vecais Minskas "Dinamo" aizsargs Iļja Šinkēvičs pagājušajā nedēļā palīdzēja savai komandai tikt pie trijām uzvarām. Baltkrievijas hokejista kontā divas rezultatīvas piespēles un lielisks koeficients +5.

Pieredzējušais slovāku uzbrucējs Ladislavs Naģs trijās spēlēs aizvadītajā nedēļā nopelnīja septiņus (2+5) punktus, palīdzot Bratislavas "Slovan" četru zaudējumu sēriju pārtraukt ar trijām uzvarām pēc kārtas. 35 gadus vecais uzbrucējs ar 23 (10+13) punktiem ir rezultatīvākais savas komandas hokejists.

Labākā jaunā hokejista titulu pagājušajā nedēļā saņēma Toljati "Lada" uzbrucējs Aleksandrs Šarovs. 18 gadus vecais hokejists trijās spēlēs vidēji laukumā pavadīja 12 minūtes un 35 sekundes, bet spēļu summā palīdzēja savai komandai ar diviem (1+1) punktiem.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-10-27 17:27, pirms 9 gadiem
Kaa man kaitina,ka autori nevar atstaat origjinaalos vaardus-uzvaardus..
Naģs - nu kaa taa var izdomaat

  -1 [+] [-]

, 2014-10-27 17:32, pirms 9 gadiem
batista rakstīja: Kaa man kaitina,ka autori nevar atstaat origjinaalos vaardus-uzvaardus..
Naģs - nu kaa taa var izdomaat
un kāds tad, Tavuprāt, būtu pareizais variants???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-27 19:47, pirms 9 gadiem
batista rakstīja: Kaa man kaitina,ka autori nevar atstaat origjinaalos vaardus-uzvaardus..
Naģs - nu kaa taa var izdomaat
Vienam slovākam teicu Nagi, viņš man aizrādīja - Naģ.
Tas ir ungāru uzvārds. Viņi tur, Slovākijā, dzīvo daudz. Ungāru valodā "ģ"ir bieža parādība, un tas rakstās "gy". Pat sinonīms vārdam "ungārs"ir "maģārs" (no magyar).