Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pekinas "Red Star Kunlun" fārmklubs "Harbin" ļaus piesaistīt papildu spēlētājus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pekinas "Red Star Kunlun" fārmklubs "Harbin" ļaus piesaistīt papildu spēlētājus
Pekinas "Red Star Kunlun" spēlētājs
Foto: hcredstar.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) debitants Pekinas "Red Star Kunlun" atradis iespēju piesaistīt papildu spēlētājus, to nodrošina tikko panāktā vienošanās ar fārmklubu HK "Harbin". Pekinas vienība drīzumā parakstīs jaunus hokejistus, tostarp bijušo rīdzinieku Linusu Videlu (Zviedrija).

Pekinas klubs informē, ka parakstīta vienošanās ar fārmklubu HK "Harbin", kas bāzējas Ķīnas ziemeļaustrumos. Pamatojoties uz KHL reglamentu, Ķīnas galvaspilsētas vienība varēs paplašināt sezonas pieteikumu, piesakot vēl līdz desmit spēlētājiem.

Klubam tas ir liels ieguvums. "Red Star Kunlun" sezonu sāka ar 25 spēlētājiem, taču divi jau guvuši traumas, turklāt somu uzbrucējs Ētu Peisti šosezon vairs nevarēs palīdzēt. Tiek strādāts pie jaunu spēlētāju piesaistes, tostarp dokumentu noformēšanu gaida somu aizsargs Jūnass Jarvinens un zviedru uzbrucējs Linuss Videls, kurš 2014-2015 sezonā spēlēja Rīgas "Dinamo".

Kā zināms, Pekinas "Red Star Kunlun" nodarbināts arī Latvijas pilsonis Raitis Pilsētnieks, kurš ir sporta direktora Vladimira Krečina vietnieks.

Atgādinām, ka starpsezonas pārbaudes spēlēs Pekinas klubs bija pastarīša lomā, taču debija KHL sanāca lieliska - 2:1 izbraukumā pret Habarovskas "Amur", savukārt nākamajā spēlē tika pārspēts Vladivostokas "Admiral" (6:3). Šobrīd ķīniešu klubs ar 12 punktiem deviņos mačos ieņem 13. vietu Austrumu konferencē. Citi klubi gan aizvadījuši vairāk spēļu, līdz ar to tā ir iespēja pakāpties augstāk.

Izmantotie resursi:
hcredstar.ru

  +2 [+] [-]

, 2016-09-27 15:41, pirms 8 gadiem
Laimīgie ķīnieši, drīkst katru dienu teikt "Ētu Peisti!" un netiek uzskatīti par neaudzinātiem rupekļiem. Bet pamēģini to izdarīt Rīgā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-27 17:12, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Druvietis pat nepazīst attēlā redzamo spēlētāju - Fui ! Kāds kauns! Diletents!
ta viņi visi vienādi turklāt numurs arī nav saskatāms

     [+] [-]

, 2016-09-27 18:12, pirms 8 gadiem
Linus Videls- kā Sējējs pamanījās palaist šo pasaulē pēc labi nospēlētas sezonas