Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš un Bārtulis spēlē pirmajā maiņā, komandām mainīgas sekmes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņš un Bārtulis spēlē pirmajā maiņā, komandām mainīgas sekmes
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas regulārajā čempionātā piekto uzvaru pēdējos sešos mačos izcīnīja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas mājās ar 2:1 pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist". Ilgākais spēles laiks latviešu uzbrucējam Kasparam Daugaviņam.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vadībā izvirzījās ceturtajā minūtē, kad Maksims Osipovs saņēma ripu pie zilās līnijas, izlauzās līdz vārtu priekšai un skaistajam solo pielika iespaidīgu punktu, apspēlējot arī pretinieku vārtsargu – 1:0. Viena no labākajām skatītāju vietām bija Kasparam Daugaviņam, kurš atradās vietu vārtu priekšā.

Tomēr Jekaterinburgas "Avtomobilist" ātri panāca izlīdzinājumu, vairākumu ar plaukstas metienu no kreisās malas realizējot Timuram Šingarejevam. Taču pēdējais vārds piederēja laukuma saimniekiem. Pēc izturētā mazākuma pretuzbrukumu divi pret vienu realizēja Kārters Eštons, kurš izvēlējās mest pats un trāpīja starp kājsargiem – 2:1.

Kaspars Daugaviņš spēlēja pirmajā maiņā, laukumā pavadot 20 minūtes un 56 sekundes, kas bija ilgākais laiks ne tikai starp uzbrucējiem, bet visiem uzvarētāju spēlētājiem. Viņa kontā viens metiens pa vārtiem un astoņas uzvaras 23 iemetienos jeb 34,8%. Ar 14 mačos sakrāto 31 punktu Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.

Izbraukumā neveiksmi cieta Vladivostokas "Admiral", kas ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Sanktpēterburgas SKA. Sāncenši 24. un 29. minūtē guva divus vārtus un izvirzījās vadībā ar 2:0, taču "Admiral" spēja izglābties, iemetot divas ripas pēdējo piecu minūšu laikā. Tiesa, nācās ciest neveiksmi bullīšos.

Oskars Bārtulis darbojās pirmajā aizsargu pārī, laukumā pavadot 26 minūtes un 22 sekundes, kas bija otrais laiks komandā. Viņa kontā divi metieni pa vārtiem un trīs spēka paņēmieni. Vladivostokas "Admiral" ar 15 punktiem 13 mačos ieņem 12. vietu austrumos.

     [+] [-]

, 2016-09-27 22:55, pirms 8 gadiem
NHL sēdēja rezervē, KHL pirmajās maiņās.

     [+] [-]

, 2016-09-27 23:02, pirms 8 gadiem
Domaju ka Bartulis butu vissmaz nospelejis sezonu NHL ja vinam nebutu bijusi ta trauma dolbana,zel gan

  +1 [+] [-]

, 2016-09-27 23:09, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: NHL sēdēja rezervē, KHL pirmajās maiņās.
Skaidri redzams, ka ŅHĻ treneri nemāk pareizi izmantot spēlētājus.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-28 01:57, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Skaidri redzams, ka ŅHĻ treneri nemāk pareizi izmantot spēlētājus.
Akls cilvēks redz labāk par tevi.