Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Maskavas "Dynamo" vienojas ar Šipačovu par līgumu līdz 2021. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maskavas "Dynamo" vienojas ar Šipačovu par līgumu līdz 2021. gadam
Vadims Šipačovs. Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo", kurā spēlē Miks Indrašis, pagarinājis līgumu ar centra uzbrucēju Vadimu Šipačovu. Vienošanās noslēgta uz divām sezonām.

"Dynamo" pēdējo gadu laikā piedzīvojis lielas pārmaiņas, un pavasarī klubam atkal mainījās saimnieki, tādējādi visi hokejisti palika bez spēkā esošiem līgumiem. Indrašis jaunu vienošanos noslēdza vēl pirms pasaules čempionāta, kamēr komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs Dmitrijs Kagarļickis pārcēlās uz Sanktpēterburgas SKA, un pēcāk izskanēja runas, ka Maskavas vienībai nav pietikusi nauda, lai piedāvātu konkurētspējīgu līgumu.

Neziņa valdīja arī ap Šipačovu, un tikai tagad oficiāli pavēstīts par jaunu līgumu, kas noslēgts līdz 2021. gadam. Centra uzbrucējs bija pirmās maiņas galvenā figūra, un lielākoties viņam pa malām spēlēja tieši Kagarļickis un Indrašis. Regulārajā čempionātā Šipačovs 61 spēlē sakrāja 68 punktus, ierindojoties KHL trešajā vietā. Savukārt 11 izslēgšanas mačos viņš pievienoja vēl astoņus punktus, tādējādi ar 76 punktiem aizvadot rezultatīvāko sezonu "Dynamo" kluba vēsturē.

Šipačovam tā bija pirmā sezona "Dynamo" sastāvā. Pirms tam viņš ilgus gadus spēlēja SKA, kā arī izmēģināja spēkus otrpus okeānam, taču Lasvegasas "Golden Knights" sastāvā aizvadīja tikai trīs spēles, līdz pieņēma lēmumu atgriezties dzimtenē. 32 gadus vecais hokejists divas reizes kļuvis par Gagarina kausa ieguvēju, kā arī triumfējis olimpiskajās spēlēs (2018. gadā) un pasaules čempionātā (2014. gadā).

Izmantotie resursi:
https://dynamo.ru/news/81341-prodle...

  +3 [+] [-]

, 2019-06-27 16:33, pirms 5 gadiem
Pēc sezonas atkal mainīsies saimnieki, un varēs savu 2 gadu līgumu slēgt no jauna.

  -2 [+] [-]

, 2019-06-27 16:43, pirms 5 gadiem
Kursh maskavas dinämo?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-06-27 19:15, pirms 5 gadiem
Kolhozs,apniks maksāt ,pamainīs nosaukumu un sāks līgumus slēgt no jauna.