Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Slovākijas izlases uzbrucējs: "Nesaprotu, kā KHL vispār ļauj "Slovan" turpināt spēlēt"

Rolands Eliņš

Slovākijas izlases uzbrucējs: "Nesaprotu, kā KHL vispār ļauj "Slovan" turpināt spēlēt"
Mihels Miklīks pasaules čempionātā Ķelnē
Foto: AFP/Scanpix

Slovākijas izlases uzbrucējs Mihels Miklīks paudis savu neizpratni, kādēļ Bratislavas „Slovan” turpina saņemt licenci dalībai Kontinentālajā hokeja līgā, ja reiz līgas vadībai ir labi zināms fakts, ka „Slovan” joprojām ir algu parādi pat no aizpagājušās sezonas.

Mihels Miklīks, kurš pārstāvējis Slovākijas izlasi piecos pasaules čempionātos un kļuvis par pasaules vicečempionu, Bratislavas „Slovan” sastāvā pavadīja vairākus gadus. Viņš „Slovan” vienībā bija arī 2015./16. gada sezonā, kad 40 spēlēs izcēlās ar 15 punktiem un palīdzēja komandai sasniegt izslēgšanas spēles, bet pēc tam līgums tika lauzts.

„Pēc līguma laušanas „Slovan” man nevēlējās izmaksāt visu summu, kas bija atrunāta līgumā,” intervijā Slovākijas portālā „Sport24.sk” izteicies Miklīks. „Vērsos arbitrāžas tiesā Maskavā, kas lēma man par labu. „Slovan” daļu samaksāja, taču tāpat neatdeva algu par vairākiem mēnešiem.”

„Iepriekš solīju, ka publiski to neatklāšu, jo man to lūdza iepriekšējā kluba vadība, ar kuru man bija labas attiecības,” sacīja Miklīks. „Taču tagad bijušais ģenerālmenedžeris ir prom, un vairs nevaru klusēt. Nesaprotu, kā „Slovan” joprojām tiek pielaista pie starta KHL un var mierīgi slēgt līgumus ar jauniem spēlētājiem, ja reiz viņiem ir nenokārtoti parādi no iepriekšējām sezonām, par kuriem līgas vadība labi zina.”

„Slovan” KHL valdes sapulcē kopā ar Rīgas „Dinamo” un 25 citiem klubiem tika apstiprināta KHL dalībnieču sastāvā arī uz nākamo sezonu. Bratislavas klubs KHL piedalās kopš 2012. gada un pēc Prāgas „Lev” izstāšanās no līgas palicis kā vistālāk rietumos no Krievijas bāzētais KHL klubs.

Izmantotie resursi:
Miklík se zlobí na Slovan: Dluží mi! Nechápu,...

     [+] [-]

, 2017-05-27 14:25, pirms 7 gadiem
Tulīt sāksies

     [+] [-]

, 2017-05-27 14:27, pirms 7 gadiem
Slovākiem nav garlaicīgi.

  +6 [+] [-]

, 2017-05-27 14:28, pirms 7 gadiem
phKRIIII rakstīja: Tulīt sāksies
Sāksies arī. Kolhozam tak vajag ārzemju klubus, kā gan kādu var izslēgt. Ja nu pats aiziet pa skuju taku.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-27 14:53, pirms 7 gadiem
KHL vēlas saglabāt ārzemju klubus, bet gaidam jaunumus no DR. Vai DR galvenais treneris būs no Čehijas?

  -1 [+] [-]

, 2017-05-27 15:00, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: KHL vēlas saglabāt ārzemju klubus, bet gaidam jaunumus no DR. Vai DR galvenais treneris būs no Čehijas?
Miklīks trenēs

  +3 [+] [-]

, 2017-05-27 15:10, pirms 7 gadiem
Un jau atkal Funis ignorē to, ka KHL izmanto ārzemju klubus, lai mākslīgā veidā KHL padarītu par ''Kontinentālu'' hokeja līgu.. Viss normāli - nav taču nekas noticis, ja klubs divus gadus nemaksā algu. Par kādu līmeni var būt runa?
Acīmredzami KHL naudas burbulis sāk sarukt. Neredzu veidu, kādā KHL varētu izrakties no bedres - ja reiz esošās zvaigznes par spīti tam, ka KHL noteikti var saņemt vairāk, dodas prom.

     [+] [-]

, 2017-05-27 15:13, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: KHL vēlas saglabāt ārzemju klubus, bet gaidam jaunumus no DR. Vai DR galvenais treneris būs no Čehijas?
Gan jau Kremlis atsvidīs kādu apskrubinātu kauliņu, lai var noalgot trešās šķiras joberlīgu kanādiešus un vietējos siltumnīcas gurķus. Tad arī varēs domāt, vai sanāk čehs vai gruzīns.

     [+] [-]

, 2017-05-27 15:28, pirms 7 gadiem
WreckLV rakstīja: Un jau atkal Funis ignorē to, ka KHL izmanto ārzemju klubus, lai mākslīgā veidā KHL padarītu par ''Kontinentālu'' hokeja līgu.. Viss normāli - nav taču nekas noticis, ja klubs divus gadus nemaksā algu. Par kādu līmeni var būt runa?
Acīmredzami KHL naudas burbulis sāk sarukt. Neredzu veidu, kādā KHL varētu izrakties no bedres - ja reiz esošās zvaigznes par spīti tam, ka KHL noteikti var saņemt vairāk, dodas prom.
Funarins, kā jau īsts "sļizņaks", redz tikai to, ko viņš grib redzēt.

     [+] [-]

, 2017-05-27 15:38, pirms 7 gadiem
Kamēr nemainīsies KHL līgas vadība. Liela attīstība netiks veikta.

  +3 [+] [-]

, 2017-05-27 16:23, pirms 7 gadiem
Belash rakstīja: Kamēr nemainīsies KHL līgas vadība. Liela attīstība netiks veikta.
Kamēr sports Krievijā tiks politiski kontrolēts,"supsidēts" utt,nekāda vadība nelīdzēs. Krievu tautas maciņš neatbilst tam,lai varētu sev nopirkt pasaules zvaigžņu šovus pašmājās.Bet to īsto vadītāju intereses robežojas ar tautas acu aizmālēšanu,tēla veidošanu un naudas draudzīgu zagšanu. Tā kā viss ir likumsakarīgi un iespējami augstākajā līmenī .

  -1 [+] [-]

, 2017-05-27 17:00, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Funarins, kā jau īsts "sļizņaks", redz tikai to, ko viņš grib redzēt.
Un atkal tu redzi tikai ro ko gribi redzēt (lasīt). KHL vēlas saglabāt ārzemju klubus. Nekur nerekstīju ka ir pareizi turēt klubus KHL ,kuri regulāri neizmaksā algas, kur ir parādi spēlētājiem ilgstoši un regulāri. Ja Slovan regulāri ir parādi, tad klubs no KHL ir jāizslēdz. Tikai tu jau šo manu domu ignorēsi, jo lasi tikai to ko vēlies lasīt.
KHL vadībā tāpat kā DR vadībā ir īsts bardaks.

     [+] [-]

, 2017-05-27 18:58, pirms 7 gadiem
Kāds bardaks visi dzīvo jaunajos projektos braukā ar luksusa klases auto pirms šīs sezonas Dārziņam par atslidošanu 400 tonas ja netiek plyofos es vispār nemaksātu iedotu 380 eiro minimālo algu un lai staigā

  +1 [+] [-]

, 2017-05-27 19:47, pirms 7 gadiem
Ir potenciāls uz nozombētiem kilogramiem,tamdēļ,naivā miesa!