Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulis: "Aģents veic pārrunas, bet viss atkarīgs no situācijas ar koronavīrusu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bārtulis: "Aģents veic pārrunas, bet viss atkarīgs no situācijas ar koronavīrusu"
Oskars Bārtulis. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas hokeja aizsargs Oskars Bārtulis atklāj, ka koronavīrusa pandēmijas laikā lieti noder mājās iekārtotā trenežieru zāle. Spēlētājs cer, ka jaunā sezona sāksies laicīgi.

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā Oskars Bārtulis spēlēja Rīgas "Dinamo", kur sakrāja 8 (1+7) rezultativitātes punktus 28 mačos. Plaukstas traumas dēļ viņam sezona beidzās priekšlaicīgi. Sesto reizi pēc kārtas Rīgas "dinamieši" netika KHL izslēgšanas spēlēs un šoreiz finišēja turnīra tabulas priekšpēdējā vietā.

Kur tagad atrodieties un kā pavadiet laiku? "Šobrīd atrodos Latvijā. Ļoti daudz laika pavadu mājās, kur esmu izveidojis nelielu trenažieru zāli. Trenējos mājās, trenēju arī dēlu. Visas ledus halles un trenažieru zāles ir slēgtas, tāpēc kaut kā jāizkļūst no situācijas," informē Oskars Bārtulis.

Vai domājiet, ka nākamā sezonā sāksies laicīgi? Kādi plāni pašam? "Ļoti ceru, ka nākamā sezona sāksies plānotajā laikā un viss atgriezīsies savās vietās. Aģents veic pārrunas ar klubiem, taču viss atkarīgs no tā, kā viss beigsies ar koronavīrusu," atklāj Latvijas hokejists.

Pandēmijas dēļ Vladivostokas "Admiral" izlaidīs nākamo sezonu. Vai domājat, ka šim piemēram sekos vēl kādi klubi? "Ļoti žēl, ka "Admiral" nākamsezon nespēlēs KHL. Ceru, ka visi pārējie klubi paliks. Tagad nav vienkārša situācija, bet dzīve rādīs, kā viss būs turpmāk," saka latviešu aizsargs.

Izmantotie resursi:
sports.kz

     [+] [-]

, 2020-04-27 12:11, pirms 4 gadiem
Autor, virsrakstā kļūda - spēlētājs tagad Latvijā pazīstams kā Oskars Bartuļs

Paldies.