Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Torpedo" vadība: Netaisāmies izpirkt Hārtlija līgumu

"Torpedo" vadība: Netaisāmies izpirkt Hārtlija līgumu
Bobs Hārtlijs
Foto: LHF

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ģenerāldirektors Jans Golubovskis noliedzis, ka galvenais kandidāts uz komandas galvenā trenera vietu būtu Latvijas izlases treneris Bobs Hārtlijs.

"Negrasāmies izpirkt Hārtlija līgumu. Tās ir tikai baumas. Absolūti. Tas, ka tādas lietas tiek rakstīts, nenozīmē, ka viņš būs pie mums," sacīja Golubovskis, apliecinot, ka kluba vadība tikusies ar diviem citiem speciālistiem, kas kandidē uz amatu - Aleksandru Andrijevski un Pāvelu Torgajevu.

"Pagaidām nevaru runāt par kandidātiem. Saraksts bija plašs un gandrīz ar visiem [kandidātiem] esam tikušies. Lēmums tiks pieņemts maijā," turpināja ģenerāldirektors, kurš norādīja - visticamāk, jaunais "Torpedo" treneris nebūšot ārzemnieks.

Līdz šim ar "Torpedo" strādāja latviešu speciālists Pēteris Skudra, taču sadarbība ar treneri pēc šīs sezonas netika turpināta.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС – новости спорта, футбол,...


, 2018-04-27 23:07, pirms 6 gadiem
Jau otrais raksts par NEKO!
, 2018-04-27 23:07, pirms 6 gadiem
.Pirms dažām nedēļām šis pats СПОРТ - ЭКСПРЕСС rakstīja, ka NY Rangers ļoti gribot uz nākamo sezonu dabūt Znaroku sev.
, 2018-04-28 00:01, pirms 6 gadiem
Karoč vipklubs.lv
, 2018-04-28 08:49, pirms 6 gadiem
Hārtlijs tak neies uz kaut kādu pelavu Torpedo trenēt. Kur hokeja kvalitāte no 100% ir knapti 70. Ja jau Dinamo Rīgai atteica, kur nu vēl citiem piekritīs no KHL!
, 2018-04-28 10:20, pirms 6 gadiem
Siliņa kungs! Pirms dažām dienām es Jums nosūtīju vēstuli ar lūgumu izskaidrot Jūsu sarakstīto par khl līgas 62 spēlēm sezonā. Kur Jūs itkā centāties paskaidrot mums sezonas izspēles kārtību bet pats neesat pārbaudījis-pārrēķinājis un norādījis neapstiprinātu informāciju (par 4 spēlēm ar divīzijas komandām). Tai vietā lai iedziļinātos jautājumā un atbildētu lasītājam, tiek veidoti šādi “ārkārtīgi svarīgi” raksti.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.