Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Amur" uz vēl vienu sezonu pagarina līgumu ar galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Amur" uz vēl vienu sezonu pagarina līgumu ar galveno treneri
Aleksandrs Guļjavcevs. Foto: hcamur.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Habarovskas "Amur" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar galveno treneri Aleksandru Guļjavcevu.

Aizvadītajā sezonā Habarovskas "Amur" 62 spēlēs sakrāja 62 punktus, Austrumu konferences kopvērtējumā ieņemot devīto vietu jeb paliekot pirmā aiz svītras. Kopš 2012. gada "Amur" Gagarina kausa izcīņā piedalījusies vienu reizi (2017./18.), un Habarovskas vienība nekad nav tikusi tālāk par pirmo kārtu.

Regulārās sezonas noslēgumā "Amur" zaudēja trīs no četrām spēlēm, paliekot bez vērtīgajiem punktiem. Turklāt visas spēles tika aizvadītas savā laukumā. Vispirms ar 1:2 bullīšos tika atzīts Rīgas "Dinamo" pārākums, sekoja 0:8 un 2:3 pagarinājumā pret Ņižņekamskas "Neftekhimik", bet sezona tika pabeigta ar 5:0 pret Nursultanas "Barys". Lai kvalificētos Gagarina kausam, pietrūka trīs punkti. Garām aizgāja tieši "Neftekhimik".

Neskatoties uz izslēgšanas maču nesasniegšanu, darbu ar komandu turpinās Aleksandrs Guļjavcevs. Viņš pie "Amur" stūres stājās pagājušās sezonas janvārī – tieši divus mēnešus pēc tam, kad tika atlaists no Čerepovecas "Severstal", kuru vadīja kopš 2016. gada. Līgums ar Guļjavcevu noslēgts uz vienu sezonu.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/03/27/...