Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums pēc SKA pārspēšanas: "Visi gūlās zem ripām, sitās un nežēloja sevi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Karsums pēc SKA pārspēšanas: "Visi gūlās zem ripām, sitās un nežēloja sevi"
Mārtiņš Karsums. Foto: Kaspars Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu pirmajā cīņā Maskavas "Spartak" viesos pārsteidza Sanktpēterburgas SKA (2:0). Uzvarētāju rindās uzbrucējs Mārtiņš Karsums savā 33. dzimšanas dienā guva vārtus. Latvietis atklāj, ka otrdienas cīņā gāja grūti, taču ar lielu pašatdevi un disciplīnu izdevās uzvarēt.

Gandrīz visi speciālisti šajā sērijā prognozēja "Spartak" sauso zaudējumu.
- Mēs tam nepievērsām nekādu uzmanību. Pacentāmies aizmirst visu, kas notika regulārās sezonas beigās. Mēs labi sagatavojāmies spēlei un nospēlējām, kā prasīja treneri.

Kā izdevās neitralizēt vienu no līgas spēcīgākajiem uzbrukumiem?
- ["Spartak" slovāku vārtsargs ] Jūliuss Hudāčeks aizvadīja lielisku maču un noķēra visu, kas lidoja viņa vārtu virzienā. Kad vajadzēja, visi gūlās zem ripām, sitās un nežēloja sevi. Izslēgšanas spēlēs tā ir jābūt.

Otrā perioda beigās mazākumā bija smagi. Tas bija grūtākais brīdis šajā mačā?
- Jā mēs zinām, ka SKA ir ļoti labs skaitliskais vairākums. Žeņa Kuļiks pazaudēja nūju, Iļjuha Zubovs viņam iedeva savu, bet pats uzņēma ļoti bīstamu metienu. Mēs cīnījāmies no pirmās līdz pēdējai sekundei. Visa spēle bija grūta, ne tikai tas brīdis.

Trešajā periodā "Spartak" tikpat kā neuzbruka.
- Mēs to nedarījām speciāli. Ja, mazliet piespiedāmies saviem vārtiem, jo pretinieki sāka agresīvāk spēlēt uzbrukumā. Droši vien tā nevajadzēja darīt, vajadzēja spēlēt kā pirmajos divos periodos. Bet nekas, izturējām.

Saņēmāt daudz apsveikumu?
- Jā, pirms un pēc spēles. Domāju, ka sagādājām gandarījumu visiem, kuri jūt līdzi "Spartak" komandai.

Izmantotie resursi:
spartak.ru

  +1 [+] [-]

, 2019-02-27 17:03, pirms 5 gadiem
Spartak pirmajā PO spēlē spēlēja kā DR paraktiski visu sezonu. Domāju pašatdeves līmenī.