Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš atsācis trenēties kopā ar komandu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņš atsācis trenēties kopā ar komandu
Kaspars Daugaviņš. Foto: spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Spartak" Gagarina kausa izcīņu sāka ar pārsteidzošu uzvaru viesos pret Sanktpēterburgas SKA, un vārtus savā dzimšanas dienā guva Mārtiņš Karsums. Savukārt Kaspars Daugaviņš šodien aizvadīja treniņu kopējā grupā.

Vakar Maskavas "Spartak", kas regulārā čempionāta noslēgumā piedzīvoja piecus zaudējumus pēc kārtas, tādējādi noslīdot līdz Rietumu konferences septītajai vietai, izbraukumā atstāja sausā Sanktpēterburgas SKA – 2:0. Abi vārti tika gūti vairākumā, un otros ar precīzu metienu devītniekā guva Mārtiņš Karsums. SKA hokejisti izdarīja 30 metienus, "Spartak" – 16.

Nākamais mačs paredzēts ceturtdien, bet šodien ir brīvdiena. Lielākā daļa "Spartak" hokejistu uz ledus nedevās, tā vietā izvēloties velotrenažierus un masiera apmeklējumu. Savukārt laukumā gāja un stundu ilgu treniņu aizvadīja spēlētāji, kuru prakse pēdējā laikā nav bijusi tā lielākā. Starp viņiem bija arī Kaspars Daugaviņš, kurš šobrīd ievietots savainoto spēlētāju sarakstā. Viņš strādāja kopējā grupā, taču galavārds par viņa dalību tuvākajās spēlēs piederēs ārstiem.

Izmantotie resursi:
https://spartak.ru/news/den-na-voss...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-27 20:07, pirms 5 gadiem
Daugava molodčiks! Gan pieliks roku pie turpmākajām SKA ģērēm!