Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam pirmā rezultatīvā piespēle kopš 18. novembra

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kuldam pirmā rezultatīvā piespēle kopš 18. novembra
Artūrs Kulda
Foto: hctraktor.org

Kontinentālajā hokeja līgā šodien aizvadīta viena spēle. Pekinas "Kunlun Red Star" savā laukumā ieguva divu vārtu pārsvaru, taču ar 2:4 atzina Habarovskas "Amur" pārākumu, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Pekinas "Kunlun Red Star" vadībā izvirzījās pēc Žilbēra Brulē realizētā vairākuma, bet pārsvars tika dubultots četras minūtes vēlāk – 2:0 panāca Kails Čipčura. Uzbrukumu ievadīja Artūrs Kulda, kurš piespēlēja pa labi Romānam Graborenko. Partneris aizveda ripu līdz pretinieku zonai un atrada Čipčuru, kurš trāpīja tālajā stūrī.

Tomēr mača turpinājums piederēja Habarovskas "Amur", viesiem iemetot četras ripas pēc kārtas un izcīnot uzvaru ar 4:2. Panākums tika nodrošināts 50. minūtē, kad pusotras minūtes laikā "Amur" guva divus vārtus. Lielisku maču aizvadīja Maksims Kondratjevs, kurš guva divus vārtus un pievienoja rezultatīvu piespēli.

Artūrs Kulda tika pie otrā rezultativitātes punkta šogad, bet ar piespēli viņš nebija izcēlies kopš 18. novembra. Aizsargam tas bija sestais punkts sezonā. Kulda, kurš spēlēja otrajā maiņā, bija komandas līderis spēles laikā – 26:06 minūtes. Tuvākais sekotājs ar 20 minūtēm bija Graborenko. Kulda izdarīja vienu spēka paņēmienu, kā arī divus metienus. Tāpat viņš bloķēja piecus pretinieku metienus.