Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL 20.nedēļas labākie - Koskinens, Ožiganovs, Sļepiševs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL 20.nedēļas labākie - Koskinens, Ožiganovs, Sļepiševs
Miko Koskinens
Foto: ska.ru

Kontinentālā hokeja līga (KHL) noteikusi labākos spēlētājus sezonas divdesmitajā nedēļā. Šajā nogrieznī atzinību izpelnījās Sanktpēterburgas kluba vārtsargs Miko Koskinens, Sibīrijas komandas aizsargs Igors Ožiganovs un Baškortostānas vienības uzbrucējs Antons Sļepiševs.

Divdesmitās nedēļas labākais vārtsargs ir Sanktpēterburgas SKA somu leģionārs Miko Koskinens (26). No divām spēlēm vienā viņš savu cietoksni nosargāja neieņemtu un kopumā atvairīja 98.5 % no pretinieku metieniem.

Aizsardzības līnijā par nedēļas labāko atzīts Novosibirskas "Sibir" krievu aizsargs Igors Ožiganovs (22), kurš divos mačos iemeta divas ripas un nopelnīja lietderības koeficientu +2.

Aizvadītās nedēļas labākais uzbrucējs ir Ufas "Salavat Julajev" krievu jauneklis Antons Sļepiševs (20). Divās spēlēs viņš savāca 4 (2+2) punktus un un nopelnīja lietderības koeficientu +4.

Par nedēļas labāko jauno spēlētāju pasludināts Piemaskavas "Atlant" vietējais uzbrucējs Vjačeslavs Ļeščenko (19), kurš divos mačos sakrāja 2 (1+1) punktus un un nopelnīja lietderības koeficientu +1.

Izmantotie resursi:
www.khl.ru