Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"SKA" pēcspēles metienos pārspēj "Barys"

"SKA" pēcspēles metienos pārspēj "Barys"
Maksims Sušinskis
Foto: ITAR-TASS

Kontinentālajā Hokeja līgā grūtu uzvaru izcīnījusi viena no vadošajām komandām – Sanktpēterburgas ''SKA'', kas mača gaitā divreiz spēja atspēlēt vienu vārtu deficītu un pēcspēles metienos ar 3:2 pieveikt Astanas ''Barys''

Mačā Sanktpēterburgā jau trešajā minūtē Jevgēņijs Rimarjovs vadībā izvirzīja ''Barys'', bet ''SKA'' atspēlējās perioda vidū, kad precīzs metiens izdevās Andrejam Zjuzinam – 1:1. Pirmajā periodā vairāk vārti netika gūti. Otrās trešdaļas pirmajā pusē aktīvāki bija ''SKA'' hokejisti, taču savas iespējas neprata izmantot, par ko tika sodīti. 31. minūtē Astanas komanda ieguva vairākumu, kura realizācijai bija nepieciešamas 18 sekundes. Viesu komandas hokejisti ar ātrām un īsām piespēlēm saraustīja ''SKA'' aizsardzību, un Maksims Spiridonovs no vārtu priekšas meta neatvairāmi, atkal vadībā ''Barys'' – 2:1.

Nedaudz vēlāk kārtējo vairākumu ieguva ''SKA'' un to spēja rezultatīvi noslēgt jau pēc deviņām sekundēm. Aleksandra Petrova metienu no zilās līnijas vārtu priekšā pielaboja Aleksejs Jašins – 2:2. Perioda izskaņā laba iespēja bija Maksimam Sušinskim, kurš neprata pārspēt viesu vārtsargu Džefriju Glasu. Arī pēc otrā perioda Sanktpēterburgā neizšķirts. Trešajā periodā abas komandas daudz spēlēja nevienādos sastāvos, vairākumā sakarīgāk izskatījās kazahi.

Tomēr šajā periodā vārti netika gūti, un tika spēlēts papildlaiks. To ar viena vīra pārsvaru pirmās 47 sekundes aizvadīja ''Barys'', bet uzvaras vārtus gūt neprata. Pēc tam ideāla iespēja bija ''SKA''. Konstantīns Gorovikovs izgājienā viens pret vienu trāpīja pa vārtu stabiņu. Papildlaikā aktīvāki bija mājinieki, taču bez rezultatīva uzbrukumu noslēguma. Jāmet ''bullīši''. ''SKA'' komandā precīzi metieni bija Sušinskim un Zubovam, bet ''Barys'' – Štumpelam. Līdz ar to uzvara mačā ar 3:2 Sanktpēterburgas komandai.

Citā spēlē šodien pārliecinošu uzvaru izcīnīja austrumu konferences otra spēcīgākā komanda Ufas ''Salavat Yulaev'', kas izbraukumā ar 6:0 sasita Mitišču ''Atlant''.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2009-10-26 20:55, pirms 14 gadiem
...kad precīzs metiens izdevās Antonam Zjuzinam... Antons ???? Vai tik nav Andrejs!
, 2009-10-26 21:52, pirms 14 gadiem
Labs man patiik Atlant un Ufas rezultāts 0:6...

Bet nu Dinamo tapat ir noželojamaki.
, 2009-10-27 00:38, pirms 14 gadiem
Fly James Fly#23 rakstīja: Labs man patiik Atlant un Ufas rezultāts 0:6...

Bet nu Dinamo tapat ir noželojamaki.
cieniigi 2:4 zaudēt maskavas dinamo ir nožēlojamāk kā zaudēt 0:6? nu nezinu gan..
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.