Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

"Lada" pārtrauc desmit zaudējumu sēriju un svin pirmo uzvaru septembrī

"Lada" pārtrauc desmit zaudējumu sēriju un svin pirmo uzvaru septembrī
Artis Ābols
Foto: hclada.ru

Uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izcīnīja Toljati ‘’Lada’’, kas papildlaikā pieveica ‘’Sochi’’ ar 2:1, svinot pirmo uzvaru septembrī. Kristaps Sotnieks šodien nespēlēja.

Pirms šīs spēles ‘’Lada’’ ieņēma pēdējo vietu Austrumu konferencē ar septiņiem punktiem pēc 14 spēlēm. Pēdējo reizi Arta Ābola komanda uzvarējusi 29. augustā, viesos pieveicot ‘’Neftekhimik’’, savukārt pēc tām sekoja desmit zaudējumi pēc kārtas, no kuriem deviņi – pamatlaikā, bet pēdējās trīs spēlēs komanda guvusi trīs vārtus. Nedēļu atpakaļ ‘’Lada’’ viceprezidents Dmitrijs Šļahtins paziņoja, ka treneru korpusam ir vēl trīs-četras spēles, lai uzlabotu situāciju. Divi mači jau ir aizvadīti, abos tika piedzīvoti zaudējumi.

Šodien pretī Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenētajai komandai stājās ‘’Sochi’’, kura iepriekšējās piecās spēlēs piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu. Pirmajā periodā rezultātu atklāja ‘’Lada’’ uzbrucējs Aleksejs Mastrjukovs – 1:0, bet otrā perioda vidū Simons Eneruds panāca 1:1. Pamatlaikā vārti vairs netika gūti, bet papildlaikā Kirils Kapustins pielika nūju partnera piespēlei un pāradresēja ripu vārtos - 2:1. Otro spēli pēc kārtas Kristaps Sotnieks palika ārpus pieteikuma. Šosezon aizsargs aizvadījis 13 mačus, kuros guvis divus vārtus un nopelnījis lietderības koeficientu -1.

Citās spēlēs Čeļabinskas ‘’Traktor’’ pārspēja Ufas ‘’Salavat Yulaev’’ ar 3:2, Jekaterinburgas ‘’Avtomobilist’’ pārtrauca Ņizņekamskas ‘’Neftekhimik’’ piecu panākumu sēriju, svinot uzvaru pēcspēles metienu sērijā ar 4:3, bet Kazaņas ‘’Ak Bars’’ viesos pieveica Magņitogorskas ‘’Metallurg ar 2:1.

KHL spēles, 26. septembris

SpēleRezultāts
Traktor – Salavat Yulaev3:2
Avtomobilist – Neftekhimik4:3 PM
Metallurg – Ak Bars1:2
Lada – Sochi2:1 PL

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


, 2017-09-26 20:38, pirms 7 gadiem
Tad jau Lada nepārsitīs RD zaudējumu rekordu.
, 2017-09-26 20:40, pirms 7 gadiem
Rīt to pašu izdarīs arī RD.
, 2017-09-26 20:41, pirms 7 gadiem
Tad jau Abolu Rigā mes neredzesim pagaidam
, 2017-09-26 20:59, pirms 7 gadiem
Ko nu?Rīt ir iespēja pret vienu no vārgākajiem austrumu grupas komandam arī Rīgai pārtraukt savu apkaunojošo sēriju.
, 2017-09-26 21:01, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Rīt to pašu izdarīs arī RD.
Nu jacer, ka ta ari bus. Galu gala, cik var zaudet? Pretinieks ari it ka ir parocigs, bet nu tad jau ritvakar redzes.
Kas attiecas uz Ladu un Abolu, si uzvara vinam vel negarante paliksanu amata. Vadiba visticamak vel nedaudz nogaidis, nu teiksim paris spelu tiesu. Ja tas pakasis, tad nu gan varetu but Sveiki, Gauja!
, 2017-09-26 21:05, pirms 7 gadiem
Unreal!
, 2017-09-26 21:24, pirms 7 gadiem
dinamo pelavām zaudējumi turpināsies.
, 2017-09-26 22:02, pirms 7 gadiem
Rīt arī Dinamieš sērijai pienāks likumīgas beigas.
, 2017-09-26 22:22, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Rīt arī Dinamieš sērijai pienāks likumīgas beigas.
Likumīgas?
Vates galva varbūt parādīsi to likumu, kurš nosaka, kad KrHuLv jābeidz zāģu sērija?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.