Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Vītoliņam un Karsumam sausā uzvara pār Pujaca pārstāvēto "Neftekhimik"

Vītoliņam un Karsumam sausā uzvara pār Pujaca pārstāvēto "Neftekhimik"
Mārtiņš Karsums
Foto: Dynamo.ru

Galvenā trenera Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Dynamo" guvusi trešo uzvaru pēc kārtas, ar 3:0 pārspējot Georgija Pujaca pārstāvēto "Neftekhimik".

Georgijs Pujacs "Neftekhimik" sastāvā bija iekļauts otrajā spēlē pēc kārtas, kamēr sezonas sākumā vairākus mačus izlaida leģionāru limita dēļ. Šodien viņa komanda viesojās Maskavā pie Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Dynamo".

Pirmajā periodā daudz vairāk uzbruka "Dynamo", kas noveda pie Ansela Gaļimova vārtiem un 1:0, bet 30. minūtē Maskavas komanda panāca jau divu vārtu pārsvaru. Trešā perioda sākumā asumos iesaistījās Mārtiņš Karsums, par ko gan viņš, gan Kirils Ļamins no "Neftekhimik" saņēma pa divām soda minūtēm. "Dynamo" vēl panāca 3:0 un beigās nosargāja savus vārtus neskartus, gūstot trešo uzvaru pēc kārtas.

Karsums laukumā pavadīja 14:35 minūtes, kuru laikā izdarīja trīs metienus pa vārtiem, visus trīs trešajā periodā. Viņam arī divas soda minūtes un viens spēka paņēmiens. Pujacs savukārt spēlēja mazāk, 10:51 minūti, bloķēja divus pretinieku metienus un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Otrajā šodien KHL spēlē Čeļabinskas "Traktor" ar 4:1 viesos pieveica "Vityaz". Ne pārāk sekmīgi sākušajam "Traktor" šī bija tikai otrā uzvara pamatlaikā šosezon un ar 13 punktiem tā pašreiz ieņem 12. vietu Austrumu konferencē, uz leju šodien pabīdot Habarovskas "Amur", kura atteikumu draftā nesen izraudzījās Kasparu Daugaviņu.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-26 20:26, pirms 9 gadiem
Labi ka čekistu komanda turas beigās...
, 2015-09-26 20:37, pirms 9 gadiem
Edgars Briedis rakstīja: Labi ka čekistu komanda turas beigās...
Tikko intensīvi pētīju KHL turnīra tabulu...tā arī neatradu komandu ar nosaukumu Čekisti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-26 20:53, pirms 9 gadiem
Skumji, ka Karsums norok savu karjeru KHL, tāpat kā Daugava. Pujacs cita lieta, līmenis neļauj kur augstāk.
, 2015-09-26 22:00, pirms 9 gadiem
Jirgens Adrians Rozenbergs J.A.R. rakstīja: Skumji, ka Karsums norok savu karjeru KHL, tāpat kā Daugava. Pujacs cita lieta, līmenis neļauj kur augstāk.
Kur Eiropā ir augstāks līmenis? Ok SHL, NLA vai Liiga ir netālu līmeņa ziņā, bet tur nemaksā tādas algas kā KHL. Vari sarunāt viņiem vienvirzienu NHL? Nedomāju, ka viņi gribēs malties pa AHL.
, 2015-09-26 22:13, pirms 9 gadiem
edgars007 rakstīja: Kur Eiropā ir augstāks līmenis? Ok SHL, NLA vai Liiga ir netālu līmeņa ziņā, bet tur nemaksā tādas algas kā KHL. Vari sarunāt viņiem vienvirzienu NHL? Nedomāju, ka viņi gribēs malties pa AHL.
Viss, ko viņš var sarunāt, ir lai mamma atļauj pasēdēt pie datora sestdienā pēc pulksten 22...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.