Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Sibir" pārstāvis: "Koronavīruss turpinās mums sekot, nav nekā briesmīga"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Sibir" pārstāvis: "Koronavīruss turpinās mums sekot, nav nekā briesmīga"
Kirils Fastovskis. Foto: Aleksandrs Krjaževs, rsport.ria.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Novosibirskas "Sibir" ģenerāldirektors Kirils Fastovskis norāda, ka nav jēgas runāt par saslimušo un izveseļojušos skaitu, nākas iemācīties sadzīvot ar koronavīrusu.

Pirms nedēļas oficiāli tika vēstīts par 11 pozitīviem Covid-19 testiem Novosibirskas "Sibir" klubā.

"Visi klubi ir saskārušies ar Covid-19 un iemācījušies ar to sadzīvot. Vairs neatbalstu ažiotāžu attieksmē pret šo problēmu. Bezjēdzīgi runāt par saslimušo un izveseļojušos skaitu, situācija mainās katru otro dienu. Konstatējām, ka ir atklāts vīruss. Mēs ar to dzīvojam un tagad jau saprotam, ka te nav nekā briesmīga. Puiši lēnām atgriežas ierindā. Jā, vīruss staigā, turpinās mums sekot arī turpmāk, bet mēs ar optimismu skatāmies uz priekšu," informē Kirils Fastovskis.

Jauno saslimšanas gadījumu skaits Krievijā periodiski turas vienmērīgā līmenī un periodiski samazinās, liecina worldometers.info apkopotie dati. Šķiet, ka nevienai citai valstij nav tik sistēmiski vienmērīga un pozitīva līkne - rodas tāda sajūta, ka to vada kāda stingra roka. Kopš 16. augusta diennaktī tiek reģistrēti mazāk nekā 5000 jauni saslimšanas gadījumi.

KHL sezonas starts iecerēts 2. septembrī. "Vadoties no šodienas situācijas, KHL sezonu mēs sāksim vispār bez skatītājiem," atklāj Novosibirskas kluba pārstāvis. "1. septembrī mēs gaidām jaunu lēmumu attiecībā uz reģionu, skaits var mainīties. Pagaidām nezinām, kā viss notiks sezonas sākumā."

Jaunajā sezonā Rīgas "Dinamo" pirmais izbraukuma mačs ieplānots 14. septembrī, kad pretī stāsies tieši Novosibirskas vienība.

Izmantotie resursi:
hcsibir.ru