Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Gagarina kausu ieguvušais Klinkhammers atgriežas Minskas "Dinamo"

Gagarina kausu ieguvušais Klinkhammers atgriežas Minskas "Dinamo"
Robs Klinkhammers. Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Minskas "Dinamo" pavēstījis par vienas sezonas līguma noslēgšanu ar kanādiešu uzbrucēju Robu Klinkhammeru, kurš komandu pārstāvējis jau iepriekš.

Robs Klinkhammers pievienojās Minskas "Dinamo" pirms 2016./17. gada sezonas, un viņam tā bija pirmā pieredze ārpus Ziemeļamerikas. Kanādietis 47 spēlēs izcēlās ar 21 vārtiem un 42 punktiem, būdams otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā un palīdzēdams "Dinamo" kvalificēties Gagarina kausa izcīņai.

Arī nākamo sezonu viņš sāka "Dinamo" rindās, bet jau pēc septiņiem mačiem tika aizmainīts uz Kazaņas "Ak Bars". Šīs vienības rindās Klinkhammers aizvadīja nepilnas divas sezonas un kļuva par Gagarina kausa čempionu. Savukārt pagājušajā sezonā uzbrucējs pārstāvēja Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard". 44 spēlēs viņš guva 27 punktus.

Klinkhammeram ir Nacionālās hokeja līgas pieredze – sešu sezonu laikā viņš aizvadījis 193 spēles un ticis pie 43 punktiem. Kopā viņš pārstāvējis piecas komandas – Čikāgas "Blackhawks", Otavas "Senators", Arizonas "Coyotes", Pitsburgas "Penguins" un Edmontonas "Oilers". Tāpat jāizceļ, ka 2018. gada olimpiskajās spēlēs Phjončhanā Klinkhammers ieguva bronzas medaļu.

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/news/sobytiya/w...


, 2020-07-26 12:57, pirms 4 gadiem
Mums vajag apaču draugu Šaterhendu...
😎
, 2020-07-26 14:04, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Mums vajag apaču draugu Šaterhendu...
😎
Nē mums tuvāki sidarovi un ivanovi.
, 2020-07-26 16:00, pirms 4 gadiem
Tikmēr Ališauskas nespēlēs Rīgas "Dinamo".
, 2020-07-26 16:01, pirms 4 gadiem
Minska šogad labi papildinās. No Rīgas šādu papildinājumu laikam nesagaidīt.
, 2020-07-26 16:02, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Tikmēr Ališauskas nespēlēs Rīgas "Dinamo".
Labi vien ir. Man viņš nekad nav paticis, lietderība katastrofāla. Labāk lai viņa vietā spēlē Mamčics vai kāds cits jaunais censonis
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.