Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA līdz 2023. gadam pagarina līgumu ar Karnauhovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

CSKA līdz 2023. gadam pagarina līgumu ar Karnauhovu
Pāvels Karnauhovs. Foto: cska-hockey.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas CSKA, kas 2019. gadā tika kronēts par Gagarina kausa uzvarētāju, pagarinājis līgumu ar Baltkrievijā dzimušo uzbrucēju Pāvelu Karnauhovu.

Minskā, Baltkrievijā dzimušais Pāvels Karnauhovs pārstāvējis Krievijas U20 izlasi. Viņš 2017. gadā izcīnīja pasaules čempionāta bronzas medaļu, septiņās spēlēs izceļoties ar četriem punktiem. Aizvadītās sezonas laikā viņš spēlēja arī Krievijas izlases rindās.

Maskavas CSKA pavēstījusi, ka ar uzbrucēju pagarināts līgums līdz 2023. gadam. Pagājušajā sezonā viņš piedalījās 53 mačos, gūstot četrus vārtus un sakrājot deviņus punktus. Savukārt četrās izslēgšanas spēlēs viņa kontā viens vārtu guvums.

23 gadus vecais Karnauhovs CSKA rindās vismaz desmit spēles aizvadījis jau četrās sezonās pēc kārtas. Pirms gada viņš izcīnīja Gagarina kausu, bet 2017. gadā viņš CSKA junioru komandas sastāvā izcīnīja Harlamova kausu.

Izmantotie resursi:
https://cska-hockey.ru/news/general...